To je to što me zanima!

Hajduk: Naš šef sigurnosti je profesionalac, štitio je igrače. A ljude u loži su gađali i polijevali

Antonio Vuković, Hajdukov šef za sigurnost, odalamio je huligana koji je napao člana stručnog stožera dok su igrači slavili pobjedu na Rujevici. Iz Hajduka kažu da je to napravio u samoobrani
Vidi originalni članak

Čak dva uleta huligana obilježila su utakmicu Rijeke i Hajduka (2-3) na Rujevici. Jedan nakon vodećeg gola gostiju u nadoknadi prvog dijela, a drugi po završetku utakmice, kad je s leđa napadnut fizioterapeut Hajduka Dario Juričević.

POGLEDAJTE VIDEO: Tučnjava na istočnoj tribini

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hajdukov šef za sigurnost Antonio Vuković prišao mu je, koškanje se nastavilo, huligan je pokušao udariti i njega. No on je bio spreman i desnicom ga je poslao na pod, a onda ga je dohvatio igrač Rijeke Josip Drmić i pokušao smiriti situaciju.

Dok se očekuje kazna disciplinskog suca Alana Klakočera zbog brojnih sigurnosnih propusta na Rujevici i ispada navijača na obje strane, službeno su se oglasili iz Hajduka oko incidenta s kraja.

- Antonio Vuković je profesionalac koji je obavljao svoj posao, štitio igrače i stručni stožer kluba. S obzirom da je zaštitarska služba angažirana od strane domaćina u dva navrata nije obavila svoj posao, kao što se može vidjeti na snimci, naš povjerenik je reagirao u samoobrani nakon što ga je navijač napao - rekao je glasnogovornik Hajduka Božo Pavković za Slobodnu Dalmaciju.

Tvrdi da je problema s njihovim predstavnicima bilo i na tribini.

- Bacali su predmete prema našim predstavnicima u loži i zalijevali ih pićem. To nisu naveli u službenom zapisniku - dodao je.

POGLEDAJTE VIDEO OD 0:26:

Idi na 24sata

Komentari 83

  • tomicaf 22.11.2021.

    Udaljit ga iz nogometa doživotno, i njega i ovog koji je utrči u teren. Sve drugo potpomaže nasilje i takav primitivizam.

  • PredragKišurek 22.11.2021.

    Moš misliti velika vjest utrčao u teren htio udariti nekog sleđa i pobječi na tribinu ali naletio i dobio što je tražio.Čovjeka plačaju da štiti stožer i svoje igrače isto bi i ja to napravio.Neznam šta je tu sporno da nije bio na terenu nebi popušio nokaut.

  • POTPEC 22.11.2021.

    Neovisno o utakmici i njenom rezultatu takve situacije se ne bi smjele dešavati. I u tome treba drastično reagirati kako HNL i njihove službe, tako i policija.  ALI ne samo s opomenom nego drastičnim novčanim  kaznama, zabranom obavljanja funkcija u sportu i zatvorom.   I da ne bude zabune to se odnosi na sve utakmice i sve stadione, jer samo drastičnim kažnjavanje možemo doniti mir na terenu, tribinama i oko stadiona....  

Komentiraj...
Vidi sve komentare