To je to što me zanima!

Hajduk ne prodaje 'za siću': Odbili su ponudu za Bradarića

Ponuda je stigla, ali odbili smo je jer nije u skladu s našim planom i time nam u ovom trenutku nije bila prihvatljiva. Nemamo namjeru prodavati naše mlade igrače po svaku cijenu, rekao je Saša Bjelanović
Vidi originalni članak

Hajduk je odbio ponudu za Domagoja Bradarića (19)! 

U četvrtak smo pisali kako je mladi lijevi bek kluba s Poljuda na meti nekoliko klubova, a najkonkretniji je francuski Lille. Iz kluba je sada stigla potvrda o službenoj ponudi.

DOMAGOJ BRADARIĆ Odigrao samo devet utakmica za Hajduk, a sad ga želi Lille...

- Mogu potvrditi da je stigla službena ponuda za našeg mladog igrača i reprezentativca Domagoja Bradarića - kazao je sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović.

- Odbili smo je jer nije u skladu s našim planom i time nam u ovom trenutku nije bila prihvatljiva. Ponovit ću i ovom prigodom kako nemamo namjeru prodavati naše mlade igrače po svaku cijenu - objasnio je Bjelanović.

Bradarić je za Hajduk odigrao samo devet službenih utakmica, a u derbiju protiv Dinama je bio kapetan. Iako je klubu potreban novac, procijenili su da je prerano i da im se još uvijek financijski ne isplati pustiti mladog talenta.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 05.01.2019.

    Hajduk??? Nekad sam ih volio!!! Ali sad nemaju ni za Struju !!! Žalosno sve i Igra i Uprava i sve Ostalo !!! Sram vas bilo !!! NK Gorica vas prestigla !!! Koja Sramota od Kluba!! I zato su i krivi Navijači ??? Takozvani Ljencuge itd Nevjerojatno

  • lijenimartin 04.01.2019.

    Jel vas sram napisat kolila je mala bila ponuda? Ili sad nemate tu informaciju? Aaa..

  • ojhrvatskamati 04.01.2019.

    Hahaha pa ovaj lik može samo u hajduku igrat i slicnin propalim klubovima... Lik nema veze s vezom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare