To je to što me zanima!

Hajduk ne pušta Pukštasa na Svjetsko prvenstvo u Argentini

U slučaju odlaska Hajdukov prvotimac bi propustio sve preostale utakmice do kraja sezone, uključujući i finale kupa, stoga je klub u dogovoru s igračem odlučio da Pukštas ne sudjeluje na SP-u
Vidi originalni članak

Rokas Pukštas (18) neće igrati za U20 reprezentaciju SAD-a na Svjetskom prvenstvu koje se održava od 20. svibnja do 11. lipnja u Argentini, objavio je Hajduk na svojim stranicama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U slučaju odlaska Hajdukov prvotimac bi propustio sve preostale utakmice do kraja sezone, uključujući i finale kupa, stoga je klub u dogovoru s igračem odlučio da Pukštas ne sudjeluje na svjetskoj smotri.

IGRAO U UZVRATU OD 87. Stipe Biuk s Los Angelesom u finalu američke Lige prvaka KLAKOČER POSLAO 'ČESTITKE' Hajduk i Dinamo kažnjeni zbog ponašanja navijača na derbiju

- Poziv nogometnog saveza SAD-a primili smo još 23. travnja te smo od tada razmatrali svoju odluku te smo je u konačnici donijeli u dogovoru s igračem i savezom koji ima razumijevanja za činjenicu da je Rokas standardan igrač prve momčadi. Za nas je vrlo bitan u završnici ove sezone te će ostati s ekipom kako bi mogao participirati u posljednje četiri prvenstvene utakmice te u finalu Hrvatskog kupa - kazao je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius. 

Podsjetimo, klubovi nisu dužni puštati svoje igrače na natjecanja koja se ne igraju u Fifinom terminu. A iako je riječ o Fifinom SP-u, to nije službeni reprezentativni termin pa klubovi nisu dužni pustiti igrače.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • poŠČenjak 05.05.2023.

    Sramota, ne puste dečka da zaigra za svoju reprezentaciju, neš ti kluba koji je ovisan o klincu!

  • Pierinho98 04.05.2023.

    A bas imaju bitnih utakmica,nemas sta ,napeto do kraja sezone ko spaga u dzepu

  • mars7 04.05.2023.

    igracina nadam se da ce ostat jos 1 sezonu

Komentiraj...
Vidi sve komentare