To je to što me zanima!

'Hajduk nema velike rezultate, ali zato ima najbolje navijače'

Prvi pomoćnik Igora Štimca u razgovoru za magazin ukrajinskog Šahtara pričao je o svojim bivšim klubovima, karijeri i neponovljivim navijačima Hajduka iz svog vremena
Vidi originalni članak

U karijeri sam igrao za brojne klubove u Europi i svaki od njih ima navijače koji su po nečemu posebni. No za mene će uvijek najbolji biti Hajdukovi navijači, rekao je pomoćnik Igora Štimca na kormilu reprezentacije Hrvatske Alen Bokšić za magazin najboljeg ukrajinskog kluba Šahtara.

Bokšić je u karijeri igrao za Hajduk, Cannes, Marseille, Lazio, Juventus i Middlesbrough, ali posebno mjesto u njegovu srcu ipak ima samo jedan klub.

- Bez navijača klubovi ne bi imali svoj smisao. A za mene su najbolji na svijetu oni Hajdukovi. Taj klub volim od malih nogu, ali ne govorim to iz tog razloga. Objektivan sam. Splitski navijači bodre momčad u svakoj sekundi utakmice neovisno o rezultatu. Hajduk nema velike rezultate, ali navijači i dalje zdušno navijaju i pružaju punu podršku igračima - zaključio je bivši proslavljeni napadač reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • WOMANIZER 26.12.2012.

    da se neke stvari poslože u dinamu, dinamo bi imao najolje navijače!

  • NenadTerzic 26.12.2012.

    kapa dole majstore za tebe. srecom pa te gledo( jeste da si bio u protivnickom dresu). i nikad necu zaboraviti onih 0:1 u finalu kad smo bili najaci.

  • bbbbb 26.12.2012.

    Stvarno mi vas je puna kapa sa vašim glupim razmišljanjima.Pa za svakoga igrača su njegovi navijači najbolji.Kakav Hajduk,to je Jajduk,sa navijačima kojima igrači poručuju:jedite g.....!

Komentiraj...
Vidi sve komentare