To je to što me zanima!

Bili su 'bili', a sada će pjevati novu pjesmu: Ajmo, crni, ale!

Navijači su birali između tri gatniture, a mogli su glasovati samo oni koji su donirali 1911 kuna ili više u sklopu projekta "Ili jesmo ili nismo" i njihova će imena biti utkana u nove dresove
Vidi originalni članak

Članovi Hajduka rekli su svoje.

U sezoni 2017./2018. treća garnitura bit će crna. Donatori koji su u velikoj Hajdukovoj akciji prikupljanja novca glasovali u dva kruga odlučili su se za ovu garnituru.

Navijači su birali između tri ponuđene gatniture, a mogli su glasovati samo oni koji su donirali 1911 kuna ili više u sklopu projekta "Ili jesmo ili nismo" i njihova će imena biti utkana u nove dresove slavnog splitskog kluba.

POGLEDAJTE VIDEO

Uvjerljivo za crni

Za crni dres bilo je 66 posto navijača koji su glasovali i u njega će biti utkana imena preko 2000 članova koji su donirali novac udruzi 'Naš Hajduk' za stjecanje dionica kluba. Crni dres će biti pravi navijački i zamijenti će sadašnju maskirnu garnituru.

Članovi Hajduka već su prvim projektom uspjeli otplatiti cijelu godišnju ratu poduzeću Tommy, koja iznosi 3,5 mil kuna. Službeni rezultati biti će objavljeni krajem tjedna. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • dinko7 06.12.2016.

    Pa nevjerojatno je koliko jala i ljubomore u ovim komentarima... Sto je najbolje komentiraju ljudi koji nisu vidjeli kako izgleda stadion... Dres je lijep a vi ostali krepajte od ljubomore!!!

  • nun-čake brus li, čak noris 05.12.2016.

    Grobari sa juga hahaha

  • Pukovnik10 05.12.2016.

    preuzeli su dres,još samo pozdrav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare