To je to što me zanima!

Hajduk odbio HTV: Ne žele igrati ranije zbog Dinama

S obzirom da je već ranije HTV osigurao utakmice Dinama, s Prisavlja su zamolili čelnike Hajduka da pomakne utakmicu na 19 sati. Prijedlog su odbili
Vidi originalni članak

U četvrtak utakmice posljednjeg 4. pretkola Europske lige imaju Dinamo i Hajduk. 'Modri' u Mađarskoj protiv Gyora igraju u 21 sat, a u 20.30 'bili' na Poljudu dočekuju rumunjsku Unireuu. S obzirom da je već ranije državna televizija osigurala Dinamove utakmice, s Prisavlja su zamolili čelnike Hajduka da pomakne utakmicu na 19 sati. Kratko i jasno su Svaguša i ekipa to odbili, a kao razlog naveli da im se neće usred kolovoza igrati po vrućini. Na Poljudu razmišljaju o prodaji prava agenciji Sport Five pa je moguće da opet Hajdukovu utakmicu gledamo na komercijalnoj televiziji, kao i onu prvu protiv Dinama u Bukureštu.
Klub s Poljuda je već od ranije ljut na HTV jer su baš za tu utakmicu dobili, kako smatraju, 'podcjenjivačku' ponudu od samo 16.000 eura. Također, HTV želi i prijenos gradskog derbija s Parka mladeži između Splita i Hajduka. Zbog Europskog vaterpolskog prvenstva i ta utakmica bi se trebala pomaknuti sa 20 na 17.30 sati no i tu je HTV dobio 'košaricu'.
Umjesto da budemo sretni što konačno, nakon dugo vremena, istovremeno imamo dva predstavnika u ovoj fazi nekog europskog natjecanja, gledatelji ponovno moraju strepiti zbog nesposobnosti 'jednih' i tvrdoglavosti 'drugih'.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • astonvilla 13.08.2010.

    al ipak ove uvrede vam ne trebaju......

  • nogometas05 13.08.2010.

    Jos bolje,jako ste zanimljivi ko splitska fjaka...

  • tinko1509 13.08.2010.

    nećemo igrat po vrućini hahahahahaha koja debilčina

Komentiraj...
Vidi sve komentare