To je to što me zanima!

Hajduk odgovorio Sindikatu: Odbacujemo optužbe o ucjeni!

''U potpunosti odbacujemo optužbe o ucjeni i vršenju pritiska na naše igrače! Poprilično je nekorektno da se ovako teške optužbe direktno plasiraju u medije''
Vidi originalni članak

Iz Hajduka su se oglasili službenim priopćenjem na dopis Hrvatske udruge nogometnih sindikata:

Nismo zaprimili nikakav dopis od strane HUNS-a i poprilično je nekorektno prema članovima Sindikata i široj javnosti da se ovako teške optužbe direktno plasiraju u medije bez prethodnog kontakta i provjere s klubom. U potpunosti odbacujemo optužbe o ucjeni i vršenju pritiska na naše igrače! Eventualne primjedbe od strane igrača mogu doći zbog njihovog nezadovoljstva oko posudbe drugom klubu, no ako HNK Hajduk tako odredi, to su obvezni prema ugovoru o profesionalnom igranju kojeg imaju s klubom i o tome nema pogovora. Riječ je o ugovornoj obvezi.

HNK Hajduk Split


Idi na 24sata

Komentari 52

  • Hajduk Hercegovina 20.02.2012.

    Dobro i kaže kako oni mogu reć da se radi o ucjenama i vršenju pritiska kad nemaju dokaza za to,je li možda neki igrač izašao pred novinare i rekao baš to .

  • Mozak 20.02.2012.

    Molim sve Hajdukove "dušobrižnike" da se maknu od Hajduka...To je naš problem, i sami ćemo ga rješit...Imate puno više smeća ispred svoje kuće, pa najprije krenite to mest...Imaćete bome posla, a pomoći će vam i USKOK..! Za Hajdukovu budućnost nema zime, dok god u kadetima i juniorima imamo ovakve bisere i dijamante..!

  • isomiki 20.02.2012.

    Pa kaj se čudite to je Maleš

Komentiraj...
Vidi sve komentare