To je to što me zanima!

Hajduk opet najteže prošao, evo koliku sad kaznu mora platiti

Hajduk je jedini klub koji je zaradio kaznu, a stoper Rijeke Anton Krešić morat će na hlađenje od dvije utakmice jer je udario igrača Dinama Emrelija rukom u glavu
Vidi originalni članak

Hajduk je u subotu u infarktnoj završnici pobijedio Šibenik (2-1) i ostao 'živ' u utrci za naslov prvaka. Bez obzira na ledeni vjetar i pljusak koji se nadvio nad Poljudom, Splićane je bodrilo više od osam tisuća gledatelja. No, opet smo vidjeli pirotehnička sredstva zbog čega će se opet isprazniti Hajdukova blagajna.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer donio je odluke o kaznama za 30. kolo Prve HNL.

- HNK Hajduk kažnjen je s 45.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Hajduk - Šibenik. Domaća navijačka skupina Torcida (oko 2500 pripadnika), smještena na istočnom dijelu sjeverne tribine, u 25. i 26. minuti pali dvadesetak baklji, od kojih su dvije bačene na prostor ispred iste tribine, dok su ostale dogorjele na istoj tribini. Također, u razdoblju od 68. do 70. minute pale oko 25 baklji, od kojih je jedna bačena ispred tribine, dok su ostale baklje dogorjele na sjevernoj tribini - piše u priopćenju. 

Ipak, nije to ništa obzirom čime su se sve susretali čelnici Hajduka ove sezone. Najveća HNS-ova čestitka iznosila je 70.000 kn, a Splićani su samo ove sezone u blagajnu HNS-a uplatili 724.000 kuna, više od svih klubova zajedno iz Prve HNL. Uz to je i dvaput sjever bio zatvoren. 

Hajduk je jedini klub koji je zaradio kaznu, a stoper Rijeke Anton Krešić morat će na hlađenje od dvije utakmice jer je udario igrača Dinama Emrelija rukom u glavu.

- Anton Krešić (Rijeka) kažnjen je s 5.000 kuna i dvjema utakmicama neigranja zbog isključenja uslijed namjernog udaranja laktom u glavu protivničkog igrača tijekom igre, koristeći ruku kao oružje (čl. 57. DP HNS-a).

 

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • baba strumpf 14.04.2022.

    Pa nije mi jasno da ne reagiraju iz Hajduka na huligane da ne bacaju baklje i ne nanose štetu klubu kolko su kazni platili zbog svojih dićnih navijaća boli glava,u biti kako god Hajduk je prebogat klub pa si i može priuštiti  plaćanje istih...

  • FRANCO 26 14.04.2022.

    Treba ih baciti u 5ligu dok ne nauče navijati

  • Osijekale 13.04.2022.

    u normalnoj državi ... već bi bili u 4. ligi ..recidivi sa dugom većim od Albanije

Komentiraj...
Vidi sve komentare