To je to što me zanima!

Hajduk otišao na Pohorje, Vučević čeka pojačanja

Hajduk je u Sloveniji započeo pripreme za novu sezonu, a trener Vučević želi pojačanje na lijevom boku i zamjenu za Rumunja Florina Cernata
Vidi originalni članak

Goran Vučević zauzeo je čvrst stav, na Pohorju se od prvog dana priprema radi punom parom, a nema ni ozlijeđenih igrača.
- Jasno sam im dao do znanja da ne mogu ujutro biti ozlijeđeni, a popodne trenirati, kao što se događalo lani. Toga više nema. Vremena je malo, radimo ubrzanim tempom, tako da će igrači koji su ovdje sigurno biti spremni za prve utakmice. A ako još tko dođe, vidjet ćemo... - sliježe ramenima trener “bijelih” Vučević, a iz Splita željno očekuje vijesti o prinovama.
- Trebaju nam lijevi bočni i playmaker, no ako ne možemo dovesti prave igrače, pojačanja poput Chiumientea ili Slavkovskog, onda je bolje ne dovesti nikog. Stavit ću dva juniora - kaže Vučević i dodaje kako će se zalagati da igrači iz omladinskog pogona budu primjereno plaćeni u odnosu na inozemna pojačanja kako bi izbjegao zavist u svlačionici. Vučević je zadovoljan dosad odrađenim poslom, posebno Igorom Tudorom, koji prednjači u radu, no brine ga mladi Mario Maloča:
- Loše je što nije s nama. Vidio sam ga u prvoj postavi, no sad se sve mijenja jer ako razmišlja o novcu, to je krivi put. Vrata su mu otvorena, no ističe mu vrijeme. Nećemo se lagati, nije on lani odigrao ništa posebno, no ima potencijal.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare