To je to što me zanima!

Hajduk ponovno bez većih problema kroz Stanove...

Nogometaši Hajduka u posljednjem su jesenskom kolu HNL-a u Stanovima pobijedili domaćina 2-1. Hajduk ima 28 bodova, a Zadar je ostao na 18
Vidi originalni članak

Hajdukov trener Edoardo Reja poželio je uoči zadnje dvije utakmice dvije čiste pobjede čime bi polusezonu uspješno priveo kraju. Prvi dio uspješno su apsorbirali pobjedom u Zadru 2-1. Poveli su bijeli već u 2. minuti kad je centaršut Marina Tomasova Stjepan Skočibušić glavom pospremio u vlastitu mrežu. Sve do drugog gola u 68. minuti oko 4000 gledatelja gledalo je mučenje obje momčadi po vrlo teškom i blatnjavom terenu, a onda je Tičinovićev korner Čop iz peterca pretvorio u vodstvo splitske momčadi 2-0.
Zadrani se nisu predavali, tri minute kasnije Mršić je iz slobodnog udarca svladao reprezentativca Danijela Subašića i vratio kakvu takvu nadu svojoj momčadi. Među mnogim poznatim licima u Stanovima bio je i Igor Štimac koji je skautirao igru Hajduka uoči uzvratne utakmice Kupa na Poljudu.
Kapetan Hajduka Srđan Andrić nije izgledao presretno nakon prve gostujuće pobjede Hajduka nakon dva mjeseca.
- Ma najvažnija su nam tri boda i da smo na pravi način završili taj jesenski dio. Primili smo nespretan gol iz slobodnjaka pa smo se do kraja morali bojati za rezultat. U prvenstvu ne stojimo najbolje pa nam je Kup jedini izlaz u Europu i u srijedu obavezno moramo pobijediti - završio je kapetan Hajduka Andrić.

ZADAR - HAJDUK 1-2 (Mršić 71; Skočibušić (ag) 2, Čop 68)

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dinamovac987 05.12.2009.

    A DOBRO DA GA ZADAR NIJE SAM SEBI ZABIO SUDAC BI DOSUDIO KAD TAD PENAL

  • dinamovac987 05.12.2009.

    KAKO HAJDUK MOZE ZABIT GOL IL IZ PENALA ILI DA PROTIVNICI SAMI SEBI ZABIJU MA JADNI STE STVARNO NISTE VEC 5 GODINA NISTA OSVOJILI OVO CE VAM BITI ŠESTA ZATO SE POKOPAJTE JER SE PREVIŠE HVALITE SADA CETE PRODATI IBRICICA PA CETE BITI JOS GORI ZATO UVIJEK DINAMO DINAMO HAJDUK TORCIDA HRPA INVALIDA

  • dalmatinac123456 05.12.2009.

    pa vi ste obični petokolonaši .jedva dobijo i sad je i ova namještena

Komentiraj...
Vidi sve komentare