To je to što me zanima!

Hajduk poražen na proslavi 70. rođendana Torcidinih prijatelja

Feštu u poljskom Zabrzeu gledalo je oko 22 000 ljudi, Hajduk poveo golom Gyurcsa, ispustio prednost, poravnao preko Kovačevića pa izgubio na kraju...
Vidi originalni članak

Pred oko 22 000 navijača Hajduk je u Zabrzeu izgubio u prijateljskoj utakmici protiv Gornika s 3:2.

Gornik Zabrze: Pawlowski, Wolniewicz, Suarez, Koj, Gryszkiewicz, Olszewski, Matuszek (C), Kaminski, Liszka, Wolsztynski, Angulo

Hajduk: Grbić, Lopez, Bosančić, Gyurcso, Radošević, Juranović, Kožulj, Tičinović, Filip, Savvas, Kovačević

VIDEO

Hajduk je ovom utakmicom uveličao proslavu 70. rođendana poljskog Gornika, kluba čiji su navijači pobratimljeni sa splitskom Torcidom po čijem su uzori preuzeli i ime skupine.

Kopić je na teren poslao slijedeću jedanaestoricu: Grbić, Lopez, Bosančić, Gyurcso, Radošević, Juranović, Kožulj, Tičinović, Filip, Savvas, Kovačević.

Splitski bili poveli su na samom početku dvoboja; u 4. minuti mrežu poljskog kluba zatresao je Gyurcso

Slavljenici su ubrzo uspjeli preokrenuti golovima u 15. i 33. minuti, prvo je zabio Wolsztynski, a onda Angulo, ali u 38. minuti utakmicu u egal vraća mladi Kovačević.

Lizka je u 58. minuti zabio za povratak Gornika u vodstvo, a najbolju priliku za spas Hajduka od poraza imao je netom ušli Blagaić u 84. minuti kada je s ruba kaznenog prostora pucao par centimetara povrh gola. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • ime korisnika 25.03.2018.

    Taj Hajduk gubi na sve strane .

  • BarneyS 25.03.2018.

    a sto nisu otisli kod brace zvezde i partizana na proslavu kad su to 3 srbska kluba ponos i dika srbije hehee :D

  • POTPEC 25.03.2018.

    Rezultat potpuno nebitan. Sve drugo važno. Od 22 ooo gledatelja na prijateljskoj utakmici, di nije bilo domaćih ni gostujućih navijača, nego samo navijača. Druženja u klubu, gradu i oko njega. Takav nogomet i navijači bi se tribali nalaziti na svakoj j utakmici i svakom gradu. Tuče i mržnju ostaviti tih tri sata sa strane, a ako triba sve raspraviti uz piće i hranu na pikniku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare