To je to što me zanima!

Hajduk promašivao i slavio zahvaljujući penalima

Neučinkoviti je Hajduk na Poljudu pobijedio Cibaliju 2-0. Oba je gola, s jedanaest metara, zabio Nikola Kalinić. I zaradio zvižduke...
Vidi originalni članak

Blijedi i neučinkoviti Hajduk s dva gola s bijele točke nekako je uspio poraziti nemotiviranu Cibaliju, koja nije napravila ni jednu ozbiljniju šansu na Poljudu. I Hajduk je igrao loše, no ipak je stvorio nekoliko prilika, uz dva gola s bijele točke, Ibričić i Bartolović pogodili su okvir gola, a Burcsa “skinuo” tri stopostotne prigode Kaliniću i Bartoloviću. “Bijeli” na kraju ipak zasluženo slave, no puno glavobolje imat će trener Vučević dok od ovoga sastava složi momčad koja će sigurno pobjeđivati.
Hajduk je igrao “odsječenih” krila, najlošiji pojedinci bili su bočni igrači Marijan Buljat i Strinić, stoga nije čudo da su se “bijeli” tako dugo mučili s Cibalijom. Kao kuriozitet treba napomenuti kako je sudac Trampus nagrađen pljeskom i ovacijama kad je u 43. minuti pokazao žuti karton Kaliniću zbog simuliranja. Gabrić je odigrao dobru partiju, možda je znao da ga gledaju menadžeri Lillea.
Hajduk ima sve, i najljepši stadion i novi semafor, najveće posjete u HNL-u, uskoro će u klupsku blagajnu uliti i 50-ak milijuna kuna svježega kapitala, no ono što nema je igra. Na jesen će, izgleda, tebati obaviti veliku kupovinu igrača.

ROŽIĆ OPET NA ČELU HAJDUKA
Lijepo vrijeme i petnaest dana pauze privukli su na Poljud 5000 gledatelja, no među njima nije bilo velikih ulagača u budući ŠDD Hajduk. I premda će službeni rezultati preoblikovanja i buduća vlasnička struktura Hajduka biti objavljeni tek danas u podne, već sada se nagađa kako bi jedno od čelnih mjesta trebao zauzeti bivši igrač i čelnik Hajduka, saborski zastupnik Vedran Rožić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jesenjin 20.10.2008.

    mimi slazem se,hajduk ima veliku pomoc od strane politike,sto se vidi...

  • Superman 19.10.2008.

    PA RUKA JE BILA .ZNAČI SAMIM TIM I PENAL.ŠTA SE DRUGOG TIČE NISAM SIGURAN.SVE U SVEMU ZASLUŽENA POBIJEDA HAJDUKA S OBZIROM NA PRILIKE.TO PRIZNAJE I SAM TRENER CIBALIJE.

  • galleo 19.10.2008.

    nek se ugleda na vručinu,i kaj se tiče igre,a bogami i glume :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare