To je to što me zanima!

Hajduk pronašao lijevog beka! Potpisao Nijemac Fomitschow

Novo pojačanje Hajduka karijeru je započelo u Wolfsburgu, nakon toga je igrao za Fortunu Düsseldord, Energy Cottbus i Kaiserslautern, a prošlu sezonu odigrao je u nizozemskom NEC Nijmegenu
Vidi originalni članak

Hajduk je pronašao konkurenciju Hysenu Memolli.

U Split je stigao Nijemac Andre Fomitschow (26). Novo pojačanje Hajduka karijeru je započelo u Wolfsburgu, nakon toga je igrao za Fortunu Düsseldord, Energy Cottbus i Kaiserslautern, a prošlu sezonu odigrao je u nizozemskom NEC Nijmegenu. 

- Vrlo sam sretan što sam potpisao za Hajduk, a sada s golemim optimizmom gledam prema sezoni koja je ispred mene i moje momčadi. U potpunosti sam usredotočen na to da donesem dodatnu kvalitetu, da ispunim sva očekivanja Kluba i navijača. Hajduk je nadaleko u Europi poznat i po svojim navijačima, znam gdje sam stigao, sretan sam zbog svega toga i radujem se početku rada s trenerom i suigračima. Svatko od nas mora biti ponosan što nosi dres kluba s takvom energijom, tako bogatom poviješću - rekao je novi igrač Hajduk, prenosi službena klupska stranica.

Peta je to prinova Hajduka ove sezone, nakon Radoševića, Pešića, Šehića i Kovačića. Iako su najavljivali pojačanje za koje će platiti odgovarajuću odštetu, Fomitschow dolazi praktički besplatno.

Do odlaska u Sloveniju očekuje se još jedno pojačanje na stoperskoj poziciji.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • CelaviOsvetnik 24.06.2017.

    Važno je da ostane ona ekipa sa kraja prvenstva kada su bili odlični. Došao je radosevic to je plus može zamjeniti jeffersona . Samo da ne prodaju nikoga.

  • Exterminator 24.06.2017.

    Dolazi im stoper iz Teslića neki Travica i možda Jajalo iz Tuzle... 2 m visok centarfor iz Želje Supak R :-)))

  • Exterminator 24.06.2017.

    Otkada to u hajduka dovode bijele igrače ? Dok je bija šjor brbljić on je kupovao na sniženju u afriku !

Komentiraj...
Vidi sve komentare