To je to što me zanima!

Hajduk reagirao: Ono što priča Mamić je smiješno i žalosno...

Smiješna i žalosna izjava Zorana Mamića o tome da su igrači Hajduka 15 minuta prije početka derbija bili u busu konkurira onoj Tomislava Svetine o "crnim listama"
Vidi originalni članak

Iz Hajduka su se jutros oglasili priopćenjem kao reakcijom na tvrdnje trenera Dinama Zorana Mamića da su igrači Hajduka 15 minuta prije neodigranog derbija bili u autobusu. Mamić je rekao i kako su mu igrači, koji imaju prijatelje u Hajdukovoj svlačionici, prenijeli priče o pritiscima iz Torcide da se derbi ne igra. 

Mamićeve tvrdnje na Poljudu drže smiješnim i žalosnim.

- Izjava Dinamovog trenera Zorana Mamića, nakon što je njegova momčad pred 710 gledatelja zaključila polusezonu, da su igrači Hajduka pred neodigrani derbi već 15 minuta prije predviđenog početka bili u autobusu te prethodno u svlačionici imali i mobitele, smiješna je i žalosna. Ozbiljno konkurira onoj, kolege mu Tomislava Svetine, koji je pred cjelokupnom javnosti tvrdio da je 'crne liste' s imenima onih koji ne smiju na derbi dobio od splitske policije - poručili su iz Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 156

  • caniggia_st 15.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • miris kusa 15.12.2014.

    da, kako se usudjuje bilo tko biti bolji od hajduka, e moj brbicu sve ide u pm pod tvojom palicom

  • inidlaM 15.12.2014.

    Zoki je objasnio sve. Ulica vodi Ajduka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare