To je to što me zanima!

Hajduk se našalio: Derbi protiv Dinama sudi 'Mister Respect'...

Tihomir Pejin u travnju ove godine propustio je kartonirati Hilala Soudanija protiv Lokomotive, zbog čega je mogao zaigrati protiv Hajduka. Dijelit će pravdu u derbiju na Poljudu
Vidi originalni članak

Izbor suca za najveći derbi hrvatskog nogometa između Hajduka i Dinama u 12. kolu HNL-a ovu subotu na Poljudu (19 sati) pao je na Tihomira Pejina iz Donjeg Miholjca.

Administratori Hajdukove web-stranice nisu propustili priliku podsjetiti da je Pejin, umjesto žutog kartona Dinamovu igraču Hilalu Soudaniju u utakmici protiv Lokomotive prošle sezone, zbog kojega bi propustio utakmicu baš protiv Hajduka, samo pokazao prstom na znak "Respect" na rukavu.

Soudani je ostao u utakmici i dobio pravo igrati u derbiju unatoč suspenziji disciplinskog suca Saše Pavličića-Bekića, Pejin je zaradio nadimak "Mr. Respect", a u Hajduku su Pejinovo delegiranje popratili fotografijom na kojoj igrači poziraju s majicom koje su nosili na zagrijavanju za spomenuti maksimirski derbi.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 18.10.2017.

    Već je počelo kmečanje

  • 17.10.2017.

    Hajduk gazi GNK prciju ka plitak potok....

  • Batina No1 17.10.2017.

    Ako ce opet sudac biti na njihovoj strani kao i vecinu prosle, a i ove sezone onda ce opet trava biti kriva za 0:3-4. Sve vec vidjeno 100x u zadnjih 10 god

Komentiraj...
Vidi sve komentare