To je to što me zanima!

Hajduk se oglasio o spornoj situaciji uoči gola Istre...

Bilo je upitno je li Ante Erceg na početku akcije bio u zaleđu, o čemu će ovog tjedna gotovo sigurno razglabati sudački stručnajci, a sam Hajduk je dao svoje viđenje ove sporne situacije koja je odlučila pobjednika
Vidi originalni članak

Poljud je bio ispunjen do vrha. Hajduk je na krilima fantastične atmosfere jurio po šestu pobjedu ove sezone i ukupno desetu prvenstvenu nizu. Na Poljud je došla Istra koja nije znala za pobjedu, no Ante Erceg i družina iz Pule opet su pokvarili splitsku feštu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Istra je u 7. kolu HNL-a u subotu slavila protiv Hajduka 1-0 i nanijela mu prvi poraz ove sezone. Splićani su dominirali cijeli susret, imali tri zicera i dva gola su im poništena, a sve to obilo im se o glavu u samoj završnici kada je Istra preko Matea Lisice zabila gol za pobjedu. Sama situacija prije gola bila je sporta.

Bilo je upitno je li Ante Erceg na početku akcije bio u zaleđu, o čemu će ovog tjedna gotovo sigurno razglabati sudački stručnjaci, a sam Hajduk je dao svoje viđenje ove sporne situacije koja je odlučila pobjednika.

Splitski klub je na društvenim mrežama objavio fotografiju  na kojoj se Ante Erceg nalazi iza posljednjeg igrača Hajduka, ali je upitno je li prešao centar.

- [NASTAVI NIZ] Jedno kolo, dvije linije, četiri boda, osam opravdanja… - piše u objavi. 

POGLEDAJTE VIDEO:
 
Idi na 24sata

Komentari 125

  • mars7 04.09.2023.

    hns ima svoja pravila trebaju nam strani suci

  • ZUKIZUKIZUKI 04.09.2023.

    Jesu se oglasili oko mirko filipović šarlija KO Ercega?

  • seatsb 04.09.2023.

    cista akcina nema govora o zaleđu a naviknuli smo da se jajduk vadi na suce umjesto da se vide u ogledalo i da kazu lose smo igrali ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare