To je to što me zanima!

Hajduk se osipa: Antonio Milić ide u Napoli za Radoševićem?

Talijanski mediji pišu kako Josip Radošević nije jedini Hajdukov igrač koji bi mogao završiti u Seriji A. Klub je, kako piše Solo Napoli, zainteresiran za Antonija Milića
Vidi originalni članak

Josip Radošević pri kraju je realizacije transfera u Napoli. No talijanski mediji pišu kako Radošević nije jedini Hajdukov igrač koji bi mogao završiti u Seriji A. Klub je, kako piše Solo Napoli, zainteresiran za dovođenje Antonija Milića.

- Napoli želi Milića. Mladi je branič isto godište kao Radošević, a sa svojih 190 centimetara visine izuzetno je brz i snažan - piše Solo Napoli i uz tekst dodaje video Hajdukove pobjede protiv Zeline te gol Milića.

Tamošnji mediji dodaju kako Milić ima iskustva s talijanskim nogometom  budući da je igrao protiv Intera na San Siru. Pišu i kako bi Milić, s obzirom na financijsko stanje u Hajduku, vrlo rado otišao za Radoševićem u Napoli.

Club Brugge otima Hajduku golmana

Golman Hajduka mogao bi biti još jedan igrač na izlaznim vratima iz Hajduka. Navodno je za Gorana Blaževića zainteresiran belgijski Club Brugge. Belgijci su gledali Hajduk na pripremama i zainteresirani su za Blaževića. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • veron 30.01.2013.

    dečko je dobar igrač,ali šteta za Hajduk ako ode. Naravno,doći će nešto u kasu,ali on će se nažuljati klupe u drugom klubu.Bit će love,ali slab je napredak kao igrača,propast će.

  • chupacabra 29.01.2013.

    eno ga svaki petak u kaficu na Brdima..pijan ko zaba

  • Firefox_1 29.01.2013.

    Hajduk prodaje na sve strane, braća Dalton pune đepove, Rijeka i Split u borbi za naslov!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare