To je to što me zanima!

Hajduk se žalio zbog odluke o odgodi susreta Dinamo - Istra

Hajduk traži zaštitu regularnosti, odnosno poziva se na isti slučaj prošloga ljeta kad su oni tražili odgodu utakmice s Rijekom, a Skupština prvoligaša ih je tada odbila...
Vidi originalni članak

Hajduk se žalio na odluku povjerenika za natjecanje Josipa Breznog koji je prebacio utakmicu 17. kola između Istre 1961 i Dinama na proljeće. 

Hajduk traži zaštitu regularnosti, odnosno poziva se na isti slučaj prošloga ljeta kad su oni tražili odgodu utakmice s Rijekom, a odbila ih je Skupština prvoligaša. 

Iz Hajduka smatraju kako bi odluku o odigravanju utakmice Istre i Dinama također trebala donijeti Skupština prvoligaša, a ne povjerenik Josip Brezni. 

Očito je kako Splićani smatraju da njihov rival na proljeće ima puno više izgleda za pobjedu u Puli, nego u aktualnom trenutku, kad "modri" nisu u idealnoj formi pa ni razrovani travnjak na Aldo Drosini sigurno im u ovom trenutku ne bi bio saveznik.

Žalba je upućena komisiji za žalbe, odnosno njenom predsjedniku Tinu Doličkom, koji je ujedno i predsjednik Lokomotive i on bi trebao odlučiti o cijelom slučaju.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • zgpurger1 03.12.2013.

    Hajduk se jednostavno mora na nešto žalit,ako Tudor ne grinta na suce,grintat će uprava na HNS i skupštinu.Kak je moguće da pada tolika kiša kad Dinamo treba igrat,ma cili je svit konta Splita.

  • lisabon 03.12.2013.

    Ja jednostavno ne razumijem zasto treba blatiti Dolickog?Pa netko mora biti predsjednik te komisije.Mora biti netko iz nekog kluba,jel tako?I sad nevalja jer je Dolicki iz Lokomotive?Pa je povjerenik za suce iz Rijeke,pa ni to nevalja,pa je Suker iz Osijeka,pa ni to nevalja?Sreca da Dinamo nije dao izjednacujuci gol ili ne daj Boze pobjedonosni pa da je npr Cop pomogao sebi rukom!!!!!!To bi bilo ubijanje suca,Mamica,HNSa,ma svih.Njedino bi bilo ispravno (prema ovim debilnim hajdukovim ispadima) da komesar lige bude npr Zlatko Vujovic i da on o svemu odlucuje,a da u nikakvom zajednickom tjelu (natjecateljskom,sudackom,disciplinskom,registracijskom) ne smiju biti iz Dinama,Rijeke,Lokomotive,Osijeka,HDa,nego samo iz Splita (Hajduka jer Zuzul je opasan)i Zadra (samo Sinovcic).I da sve clanke smiju pisati samo Gabelic,Radi,Juranovic,Dasovic,Marsic i Alfirevic.

  • punto85 03.12.2013.

    purgeri se trebaju opustit od europe,treba im vremena

Komentiraj...
Vidi sve komentare