To je to što me zanima!

Hajduk sjajno završio pripreme u Turskoj, dobili RB Salzburg!

U posljednjoj, šestoj, pripremnoj utakmici u turskom Beleku Hajduk je pobijedio aktualnog prvaka Austrije i trenutno drugoplasiranog u tamošnjem prvenstvu s 2-1!
Vidi originalni članak

U ponedjeljak je Hajduk neugodno iznenadio, izgubili su od austrijskog drugoligaša, ali već danas su se iskupili. Pobijedili su Red Bull Salzburg!

U posljednjoj, šestoj, pripremnoj utakmici u Turskoj pobijedili su aktualnog prvaka Austrije i trenutno drugoplasiranog u tamošnjem prvenstvu s 2-1!

Već u 8. minuti Maglica je ukrao loptu, odigrao dupli pas s Andrijaševićem pa dodao Vukoviću, koji je zabio sa šest metara. 

Samo šest minuta kasnije Red Bull je izjednačio. Gol je dao Soriano, bivši igrač Barcelone, udarcem s nekih 18 metara.

Odlučujući gol zabio je Matej Jonjić 10 minuta prije kraja. Stojanović je ubacio, a Jonjić je glavom naciljao malu mrežu. 

Druga je to pobjeda 'bilih' na pripremama, ali posebno je vrijedna jer je protivnik iznimno renomiran.

U subotu će igrati na turniru Andrija Anković u Gabeli, na kojem neće moći igrati čak 16 igrača pozvanih u razne reprezentacije. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Georg_1 31.01.2013.

    I opet komentari služe samo za svađu i podvaljivanje...:Imali netko tko će dati objektivan komentar.Analizirati igru,ocjeniti dobro i loše u igri.I na taj način se može malo i našaliti,ali na fin i inteligentan način.a ne na grub i prostački, Osobno sam Slavonac navijam za Hajduk i to ne krijem (pa to je hrvatski klub,zar ne) ali se radujem pobjedi svakoga našega kluba u susretima sa inozemnim klubovima.Iskreno se radujem i pobjedama Dinama (nisu mi nažalost pružili previše radost), jer njegove pobjede (igra u ligi prvaka) donose bodove i svim našim klubovuma i stvaraju šansu za veći broj naših klubova u evropskim ligama.Svatko tko tako ne razmišlja nije pravi nogometni navijač,pa makar on bio Hajdukovac, Dinamovav,navijač Rijeke ili bilo kojega našega kluba.Slažem se djelomično sa A.Kranjčevićem: šala i sitna podbadanja-da ali zobne i zločeste komentare u kojima se više napada klub ,regija i navijači nego iznose činjenice-apsolutno ne Pogotovo ako su to komentari (zločesti) vezani uz porijeklo,grad i regiju življenja.Pa sve su regije Hrvatske i nema razloga svađati se po toj osnovi.Naravno,postoje odavnine razni vicevi i šale na račun ljudi iz raznih regija i država (Dalmatinci,Zagorci,Slavonci,pa i Bosanci i Hercegovci,Crnogorci it.d.),ali to je druga priča i mislim da se nitko neće naljutiti ako komentator u komentaru ispriča i prigodan (vezano uz komentar) vic ili šalu.I da,pozivam , vas sportsko-nogometne komentatore da posjetite Tribinu.hr i da vidite što su pravi komentari.Možda ću zbog ovoga dobiti opomenu,ali ne žalim zbog toga, jer uistinu vrijedi posjetiti tu tribinu.Tu ima mnoštvo uistinu majstorskih analiza, iz kojih se može puno naučiti , posebno kako se pišu analize i komentari sportskih događanja.

  • gavuncin 31.01.2013.

    Kako mi je drago kad vidin dinamovce koji provociraju al evo van jedna pouka KREPAT MOREDU SVI CAREVI al HAJDUK NE!

  • CR7 AND HAJDUK 31.01.2013.

    NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA. 1950Th

Komentiraj...
Vidi sve komentare