To je to što me zanima!

Hajduk sklopio ugovor: Novi navijački artikli bit će u prodaji

Hajduk i tvrtka DES, koja zapošljava osobe s invaliditetom, dogovorili su proizvodnju i plasman 32 navijačka artikla, koji će se od danas naći na Hajdukovom web shopu
Vidi originalni članak

Hajduk je danas potpisao još jedan ugovor o poslovnoj suradnji, no za razliku od dosadašnjih, koji su u prvom planu imali financijsku vrijednost za klub, ugovor sa splitskom tvrtkom DES ima i dimenziju brige za širu društvenu zajednicu.

Hajduk i splitska tvrtka DES, koja zapošljava osobe s invaliditetom, dogovorili su proizvodnju i plasman 32 navijačka artikla, koji će se od danas naći na Hajdukovom web shopu, suvenirnicama, a uskoro i na policama velikih trgovačkih lanaca.

- DES je tvrtka u kojoj je od 220 zaposlenika 126 osoba s invaliditetom i ovim poslovnim sporazumom Hajduk pokazuje kako podržava zapošljavanja osoba koje inače teško dobivaju priliku za posao – kazao je direktor DES-a Mario Meštrović.

Raspon cijena artikala kreće se od 30 kuna, koliko stoji najmanja zastavica, do 400 kuna, koliko treba izdvojiti za trometarsku svilenu zastavu s ukrasima. Od prodaje artikala s Hajdukovim logotipom klubu će pripasti oko 15 posto zarade.

- Ovo je prvi ugovor koji smo potpisali, a da nam financijska komponenta nije bila u prvom planu. Zaradu dijelimo, tako da pozivam sve naše navijače da prilikom kupnje pripaze i kupuju samo službene artikle, jer tako pomažu i svom klubu i DES-u - kazao je predsjednik uprave Hajduka Marin Brbić.

Ugovor je potpisan na dvije godine, s opcijom da se produži na još dvije godine.

- Na legalnom je tržištu nedostajalo artikala s našim logotipom, zato smo se odlučili na ovu suradnju. Nekad davno na stadionu se moglo vidjeti jako puno klupskih zastava, nadam se da će ih biti sve više sada kad su opet u prodaji -zaključio je direktor Hajdukovog marketinga Aljoša Bašić.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • NerminŽivojević 14.03.2014.

    Na drugoj slici,jel to dres za žaka?

  • cro-can 13.03.2014.

    baš me zanima tko će prije dobiti novce radna zajednica ili invalidi? invalidi pazite se s kim sklapate posao oni su dužni ko grčka

  • ntnk 24sata 13.03.2014.

    meni je do sad Hajduk bio sprdacina ali ovim potezom da im nije profit bitan vec pomoc hendikepiranima je za svaku pohvalu s obzirom na stanje u klubu svaka cast i pokazali ste veliko srce

Komentiraj...
Vidi sve komentare