To je to što me zanima!

Hajduk je smijenio Burića, novi trener Slovenac Marijan Pušnik

Sad već bivši trener Hajduka stigao je na Poljud prije točno godinu dana, a postigao je na klupi 'bijelih' gotovo identičan rezultat kao i njegovi prethodnici sezonu ranije
Vidi originalni članak

Damir Burić više nije trener Hajduka, tijekom popodneva definirao je uvjete razlaza s predsjednikom Hajduka Ivanom Kosom.

Sad već bivši trener Hajduka stigao je na Poljud prije točno godinu dana, a postigao je na klupi 'bijelih' gotovo identičan rezultat kao i njegovi prethodnici sezonu ranije, a zabilježio je dvije lijepe serije bez poraza.

Presudio mu je potres koji je odnio predsjednika Marina Brbića i sportskog direktora Gorana Vučevića, a dolaskom novog predsjednika, koji je u startu počeo pregovarati sa potencijalnim trenerima bilo je jasno kako za Burića nema budućnosti na Poljudu.

Burićevim odlaskom odstupio je i zadnji čovjek bivše stručne piramide Hajduka, jer je osim njega, predsjednika Brbića i sportskog direktora Gorana Vučevića prije nekog vremena odstupio i šef omladinske škole Srđan Andrić.

U narednih nekoliko dana upražnjene pozicije uz predsjednika Ivana Kosa trebali bi preuzeti sportski direktor Mario Blanco, trener Marijan Pušnik te šef omladinskog pogona Jiri Plisek. 

U četvrtak bi se te odluke trebale naći pred članovima Nadzornog odbora koji bi ih trebali potvrditi.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • topnik_1_1 02.06.2016.

    Novi trener je Pušnik,s obzirom da Hajduk stalno puši-popušit će i ove godine.Sasvim realno prezime za trenera Hajduka.

  • dobro jutro 02.06.2016.

    Malo ce to sta promjeniti ako se ne promjeni pristup i ozbiljan rad s mladima

  • bbbdado 02.06.2016.

    Kaj je Burić kriv u toj cijeloj situaciji ? , budite ozbiljni i sve rastjerajte , od udruge "Naš Hajduk" do ove nove uprave. Vidite da nikakve koristi od toga , samo vas vuku za nos , a vi se učlanjujte i dalje , smiju vam se i beskorisno troše vaš novac . Najveće dostignuće vam je potući se sa Dinamovim navijačima , blatit i pljuvat po Dinamu , sucima , Mamiću , HNS-u.... Dečki budite pametni i metite pred svojim pragom , sami ste krivi za ovu situaciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare