To je to što me zanima!

Odani navijači posjetili su Hajduk uoči ogleda s Osijekom

Hajduk u 11.kolu HNL-a večeras dočekuje Osijek. Uoči važnog ogleda 'bile' su posjetila dva odana navijača, Marko Pavković i Marin Burić i poželjeli im sreću
Vidi originalni članak

Uoči utakmice s Osijekom prvotimce Hajduka posjetila su dva gosta. 

Jučer na trening 'bilih'stigao je veliki navijač Hajduka,  satnik Marko Pavković koji je na povratku iz Afganistana u prometnoj nesreći izgubio obje potkoljenice.

Hajduk mu je prema želji uručio dres s brojem 91, a Pavković im je zaželio uspjeh u večerašnjem ogledu s Osijekom uz želju da se bijeli približe Dinamu na samo četiri boda zaostatka.

Jutros je u karanteni Hotela President u Solinu bijele posjetio i Marin Burić, navijač koji je teško stradao u Sarajevu uoči neodigrane utakmice sa Željezničarom.

Burića je netko pogodio kamenom u glavu na cesti nakon čega je operiran u sarajevskoj bolnici. Uspješno se oporavio i stigao dati podršku svojim ljubimcima na večerašnjoj utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • jajcanin 15.10.2011.

    Evo besplatni link za gledanje tekme, uživajte :D liveestreamingsport.blogspot.com/2011/10/hajduk-split-osijek-besplatno-gledanje.html

  • jdn 15.10.2011.

    Svako poštovanje ovim invalidima ali mislim da je bilo puno pametnijeg posla nego dangubiti po livadi gledati kako nebijaju primitivno napuhanu mješinu i pri tome misle da je to nešto jako važno.

  • danip 15.10.2011.

    TO JE PRAVA LJUBAV PREMA KLUBU

Komentiraj...
Vidi sve komentare