To je to što me zanima!

Hajduk svladao Dugopolje, strijelac i Ze Anderson

Teško je bilo što reći nakon četiri dana i jedne prijateljske utakmice, rekao je trener Ante Miše o Brazilcima koji se pokušavaju nametnuti momčadi
Vidi originalni članak

Hajdukova druga momčad odigrala je prijateljsku utakmicu s trećeligašem Dugopoljem, a za bijele su nastupila i dvojica Brazilaca Ze Anderson i Adriano. Utakmica je odigrana na pomoćnom terenu stadiona u Poljudu, a bijeli su slavili sa 2-0. Golove su postigli Ze Andrerson i Kukoč, a mlade nade Hajduka promašile su još nekoliko zrelih prigoda. Brazilci su zamijenjeni u 60. minuti, a sa terena su ispraćeni pljeskom 200-tinjak gledatelja koji su došli pogledati susjedski derbi.
- Teško je bilo što reći nakon četiri dana i jedne prijateljske utakmice, rekao je trener Ante Miše, koji je utakmicu odgledao s tribina u društvu Tončija Gabrića.
Sličnog mišljenja je i sportski direktor Ivan Buljan, koji uporno ponavlja kako bi on predložio oslanjanje Hajduka na vlastiti pogon kao jedino moguće dugoročno ozdravljenje kluba.
- Moje mišljenje je da treba kupovati samo prava pojačanja, koja kasnije postupno treba uklapati u momčad - rekao je Buljan.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mirni1 19.11.2008.

    kad Grant dolazi????

Komentiraj...
Vidi sve komentare