To je to što me zanima!

Hajduk traži da se lokosima ne da licencija za iduću sezonu

Poseban naglasak stavili su na nalaz Sportske inspekcije, koja je utvrdila kako Lokomotiva nije ni smjela dobiti licenciju za nastup u Prvoj HNL 2009. godine
Vidi originalni članak

Hajduk je na adresu Odjela za licenciranje HNS-a poslao zahtjev da se Lokomotivi uskrati licencija za sljedeću sezonu, zbog njihovih bliskih veza s Dinamom.

U Hajdukovom dopisu taksativno su pobrojane brojne veze između dva 'bratska' kluba, koje su po njima nepremostiva prepreka da se nalaze u istom rangu natjecanja. Tako je navedeno kako su u posljednjih nekoliko godina i Dinamo i Lokomotivu trenirali Kruno Jurčić i Ante Čačić, kako su brojni igrači igrali za oba kluba, te kako Lokomotiva u 12 međusobnih ogleda nikad nije pobijedila Dinamo.

U dopisu se upućuje i na neprirodan odnos predsjednika Lokomotive Tina Doličkog, koji je bio član IO Dinama, direktora Lokomotive Božidara Šikića, kojeg je plaćao Dinamo, kao i drugog direktora Lokomotive Igora Cvetkovića, koji je u isto vrijeme bio direktor Dinamovog U-18 turnira Mladen Ramljak, te Stjepana Deverića i Ismeta Hadžića, koji su treneri u omladinskom pogonu Lokomotive, ali i članovi Skupštine Dinama. Iz Hajduka barataju pohvalom ECA (udruga europskih profesionalnih klubova) na račun rada omladinske škole Dinama, u kojoj stoji kako se njihova B momčad pod imenom Lokomotiva natječe u 1 HNL!?

Na koncu, poseban naglasak stavili su na nalaz Sportske inspekcije, koja je utvrdila kako Lokomotiva nije ni smjela dobiti licenciju za nastup u Prvoj HNL 2009. godine.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • mik 06.04.2014.

    Ajjjmoooooo ! Hajduk da je jedini klub u HNL 1. ligi, bio bi 2.

  • hattrick 06.04.2014.

    admine zasto mi brises link?smeta ti slika boysa i delija?

  • glock1 06.04.2014.

    kmeee...kmeeee....kmeee...

Komentiraj...
Vidi sve komentare