To je to što me zanima!

Hajduk u novim dresovima najkasnije do Superkupa

Hajduk je sve dogovorio s Umbrom i u novim, jubilarnim dresovima trebao bi zaigrat protiv HSV-a na Poljudu ili najkasnije protiv Dinama
Vidi originalni članak

Hajduk je jutros na sastanku na Poljudu izgladio većinu nesporazuma s dobavljačem sportske opreme Umbro, vezanih uz novu kolekciju,  izrađenu ekskluzivno za jubilarnu sezonu. Splićani bi u novom, bijelom dresu, trebali istrčati već u srijedu protiv HSV-a, a ako ne tada, onda najkasnije u subotu, u Superkupu protiv Dinama u Zagrebu.
- Bitno je za naglasiti kako su obje strane na sastanak došle u dobroj namjeri da riješe nesuglasice i u tom smjeru je sastanak i protekao - rekla je voditeljica marketinga u tvrtci BBV, zastupniku Umbra za Hrvatsku, Koraljka Petrinović i dodala:
- O novoj kolekciji bilo je vrlo malo riječi, jer Hajduk i nema previše primjedbi na samu kolekciju i ona kao takva ostaje u cijelosti nepromijenjena. Više se pregovaralo o nekim ustupcima i korekciji ugovora koji nas veže. To je i razumljivo jer je nova uprava tek nedavno stupila na funkcije i želi što bolje uvjete za klub. Konačan odgovor dat ćemo im u utorak ujutro, no smatram kako ćemo i dalje uspješno surađivati - zaključuje Petrinović.
Ustupci o kojima je riječ vezani su uz proviziju na prodane artikle s Hajdukovim logom, korekciju ugovora o prodaji robe u Fan shopu te prvenstveno uz potpisivanje aneksa ugovora vezanog uz prodaju nove kolekcije izrađene za Hajdukov jubilej.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • chevaper 12.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • willcraft 12.07.2010.

    u subotu kupujem dres!!!zivio hajduk!!

  • luckystrike 12.07.2010.

    Ajmo bili aleee,svaka cast na dresu sada se mozemo ponositi sa najljepsim dresom u cijeloj Europi a bude li igra kao dresovi jao al ono JAO Dinamu ove sezone!

Komentiraj...
Vidi sve komentare