To je to što me zanima!

Hajduk u stečaju ostaje bez Europe i Prve HNL?

Na Trgovačkom sudu presuđeno je kako "bijeli" moraju isplatiti Hrvoju Vukoviću 2,178.00 kuna do ponedjeljka ili će se pokrenuti stečajni postupak
Vidi originalni članak

Hoće li Hajduk i sljedeće sezone igrati u Prvoj HNL i može li se, dok je u stečajnom postupku, provesti njegovo preoblikovanje? Predsjednik Željko Jerkov uvjeren je da je “kontrolirani stečajni postupak”, u kojem će se Hajduk financijski izliječiti, realan i moguć.
- Poštovat ćemo propise vodeći računa o zaštiti sportskih interesa kluba. Tko kaže da Hajduk mora u najniži rang - upitao je Jerkov.
Vukovićev odvjetnik Tomislav Krka tvrdi da mora, a za pravo mu daju i propisi, koji kažu da nakon pokretanja stečajnog postupka klub automatski pada u najniži rang ili se briše iz registra.
- Jedini im je izlaz osnivanje novog Hajduka ili da im netko dopusti da se nezakonito izvuku - kaže Krka.
U cijelom slučajnu potpuno je nejasno kome odgovara da klub, koji bi nakon preoblikovanja i prodaje Kalinića i Rukavine nakon više od 4300 dana blokade ubrzo mogao isplivati iz minusa, potone baš sada u najniži rang natjecanja ili bude izbrisan iz registra. I sve to zbog duga Hrvoju Vukoviću od 2,2 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • taurus1986 08.03.2008.

    Purgeri napravili ste sta ste tili sad ce van derbi bit sa slaven belupon!! Ako do ovoga dođe uvjeren san da ce se cila Dalmacija dignit na noge,Svemu je kriva centralizacija i mafiozi!! Hajduk živi vječno!!!

  • Baki 08.03.2008.

    Podgorac lijepo si to sročio, zahvaljujem ti se na ovom divnom komentaru, ja san imo u planu nešto slično napisati, još bi tvom komentaru dodao da HAJDUK nikad u svojoj evo još 3g stogodišnjoj povjesti nije mjenjao svoje divno ime, još bi se tu moglo pričati o reprezentativcima u ex-Yu, pobjedi na marakani, žungulu, mužiniću, gudelju, holceru... DA IMAN ŽIVOTA DVA OBA BI TEBI DA.

  • user_13662 08.03.2008.

    inače sam navijač dinama, ali nadam se da hajduk neće u stečaj. pa ovih 2 milijuna kuna može se skupiti samo tako. mamiću pomozi im, jer bez jakog hajduka nema ni jakog dinama, a ni ostatka HNL!

Komentiraj...
Vidi sve komentare