To je to što me zanima!

Hajduk zabio iz ofsajda, Hodžić napravio faul, Rijeka oštećena

Dinamu je poništen gol za 2-1 u Osijeku zbog Hodžićevog faula u napadu. Šef sudaca HNS-a Ante Vučemilović-Šimunović smatra da je to ispravna odluka i dodaje kako se čak ni igrač nije žalio
Vidi originalni članak

Nažalost, sudačke pogreške iz prošle sezone samo su se nastavile na ovu. Hajduk je slavio u Vinkovcima 2-1, ali nije trebao. Sudac je zaboravio podići zastavicu, iako je Ahmed Said bio u očitom zaleđu. 

- Pomoćni sudac je pogriješio. Na snimci se jasno vidi da je Hajdukov igrač u zaleđu, pomoćnik je bio u dobroj situaciji i morao je podići zastavicu - rekao je HNS-ov šef sudaca Ante Vučemilović-Šimunović.

<<< Pogledajte situaciju s te utakmice >>>

Sudačke pogreške analizirali su u emisiji HNTV-a 'Treće poluvrijeme'. Nije ovo bila jedina pogreška trećeg kola. Rijeka je pobijedila Istru 2-0 na Rujevici s dva autogola, a trebala je imati i penal pred kraj prvog dijela.

- Sudac je morao dosuditi penal za Rijeku zbog povlačenja igrača u 42. minuti utakmice. Igrač Istre trebao je dobiti i žuti karton - smatra Ante Vučemilović-Šimunović.

Dinamo je odigrao 1-1 u Osijeku. Mnogi su na prvu ostali u čudu zašto je sudac poništio Dinamu gol za 2-1. Hodžić je zabio glavom, ali sudac je svirao prekršaj u napadu.

- Bilo je guranja rukama, suci su odlično surađivali i bili su dobro postavljeni. Pa čak niti igrač Dinama nije prosvjedovao na ovu odluku svjestan da je sudac ispravno dosudio - rekao je Vučemilović.

Na istoj utakmici Marko Lešković pao je u Osijekovom šesnaestercu u sudačkoj nadoknadi.

- Ovo je isključivo pad, ne vidi se nikakvo povlačenje niti bilo kakav prekršaj tako da je sudac vrlo dobro postupio - kaže šef sudaca HNS-a.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • FASTT 01.08.2017.

    Ne vidim problem uopće ? ! gdje ste bili od 2006 do 2016 kada se dinamu sudilo samo tako.I nepostojećih penala soudani čim je na podu 11 metara.Da ne govorimo ofsajda ko u priči a kartoniranje drugih klubova protiv njih i nikom ništa.Sve dođe na naplatu a dinamo će tek imat sta vratit za sve ono sta je pokrao.I na koji nacin mu se kriminal dopustao sve ove godine

  • biberrr 01.08.2017.

    Izgleda da su opet platili za pošteno suđenje! hehehe

  • Josip Joe Milovich 01.08.2017.

    Sve stoji, zabili smo iz ofsajda, to je činjenica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare