To je to što me zanima!

'Hajduk zanima Slaven Belupo, a vas je li još živ pokojni Mate'

Uoči nedjeljne utakmice protiv Slaven Belupa trener Hajduka Zoran Vulić nije se želio osvrtati na loše izdanje u prijateljskom ogledu u Livnu, kao ni na trakavicu oko kapetanske trake...
Vidi originalni članak

Uoči utakmice sa Slaven Belupom trener Hajduka Zoran Vulić kazao je kako njegovu momčad čeka još jedna zahtjevna utakmica, no kao i uvijek, jedino razmišljaju o pobjedi i kako do nje doći. Jedina dilema je kako će istrčati Slaven Belupo, koji je u pauzi promijenio trenera, i pitanje je hoće li se Vedran Purić u nedjelju u 15:00 otvoriti i doći nadigravati, ili 'parkirati pun autobus pred svojim kaznenim prostorom' kao što je to uobičajeno. 

- Da je još trener Tomislav Ivković, znao bih što i kako mogu očekivati, ovako nisam siguran što će Purić napraviti, ali vjerujem da ćemo vidjeti defenzivnog protivnika. Moramo što prije pročitati njihovu igru i dati brzi gol. Slaven je uvijek bila nezgodna momčad, nikome nije zgodno kad mu u goste dolazi momčad nakon promjene trenera, ali mi smo Hajduk, moramo se ponašati kao i uvijek u našoj kući - kaže Vulić, koji je u pauzi morao raditi bez reprezentativaca, a dva igrača su upitna zbog ozljeda:  

- Upitni su Said i Bradarić koji su dobili udarce i liječnici će odlučiti mogu li ili ne, Jradi se tek vratio iz Australije i na njega nećemo moći računati narednih sedam dana zbog vremenske razlike... Ismajli je odigrao dvije utakmice u sedam dana, Palaversa je bio s U-19 reprezentacijom, čestitam njemu i izborniku Gudelju na dobrim rezultatima i plasmanu u daljnje natjecanje, Bradarić je opet bio dobar, asistent za U-21 reprezentaciju. On je fantastičan mladi igrač kome proričem sjajnu budućnost, vjerujem da on može biti ubrzo standardan i u A reprezentaciji. Svi oni, pa i Šego koji je isto bio u reprezentaciji su jako dobri, ponosan sam na njih, i pokušat ćemo im dati što više prilika da pokažu što znaju.

U Livnu je Hajduk odigrao mršavih 0-0 protiv lokalnog niželigaša, a opet je bilo problema i oko kapetanske trake.

Rekao bi pokojni Biće Mladinić: ''Je li još živ pokojni Mate''. Opet vi o onome što je iza nas, a nas zanima samo Slaven Belupo. Kapetan će biti Juranović. Koncentrirani smo na Belupo, pratili smo njihove utakmice, dobri su ali im je u nekim trenutcima nedostajalo sreće, igraju dobar nogomet, ali bodovni učinak im nije u skladu s nogometom kakav igraju. S druge strane mi imamo imperativ pobjede, jer je Hajduku svaka utakmica imperativ, nema one koja nije, barem ja to tako doživljavam. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • hyndaii 23.11.2018.

    Kako inteligentan odgovor.Na razini kluba koji trenira.Zato i jesu na mjestu koje im i pripada.Dno.

  • mentalist1 23.11.2018.

    Realno, za jakduk je svaka utakmica zahtjevna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare