To je to što me zanima!

Hajduk traži iskupljenje na Poljudu, lokosi love Europu

Lokomotiva želi uhvatiti mjesto u Europi sljedeće sezone, a budući da im momčad Splita bježi četiri boda, pobjeda protiv Hajduka na Poljudu nameće se kao imperativ
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka nakon iznenađujućeg i za njih bolnog poraza od Hrvatskog dragovoljca u prošlom kolu, u 32. kolu HNL-a dočekuju Lokomotivu i pred svojim navijačima traže iskupljenje za 1-4. Trener 'bilih', Igor Tudor za poraz je okrivio mladost i neiskustvo svojih igrača, a utakmicu na Poljudu u 18 sati najavljuje s optimizmom. 

- Kod kuće rijetko kiksamo i želimo iskoristiti njihove slabosti u obrani. Iako, jaki su u napadu gdje imaju nekoliko jako talentiranih igrača - rekao je Tudor koji pobjedom želi uhvatiti priključak s Rijekom koja je kiksala i tako ugrozila drugo mjesto. 

S druge pak strane momčad Lokomotive želi uhvatiti mjesto u Europi sljedeće sezone, a budući da Split bježi četiri boda, pobjeda protiv Hajduka nameće se kao imperativ. 

- Volio bih da je Hajduk dobio Dragovoljca 4-1, a ne obrnuto jer će poslije ovog rezultata biti motiviraniji i htjet će se iskupiti pred svojim navijačima i pokazati da im je to bio samo loš dan. Pritisak postoji, ne idemo na izlet, idemo odigrati maksimalno da ostanemo barem do zadnjeg kola sa Splitom na dva boda. Pa neka ta utakmica u zadnjem kolu odluči tko će ući u Europsku ligu - rekao je trener lokosa, Tomislav Ivković

Hajduk i Lokomotiva do sada su odigrali 12 međusobnih utakmica. 'Bili' imaju šest pobjeda, dok su lokosi slavili dva puta manje. Posljednji susret igrao se na Maksimiru gdje su slavili gosti 2-0 golovima Andrijaševića i Maglice. 

Danas u 16 sati igra se i utakmica između Istre 1961 i Slaven Belupa

Idi na 24sata

Komentari 105

  • 369=69b.VP 21.04.2014.

    Pa šta je ovo Lokosi u završnim akcijama se ponašaju kao primadone; ajde ti pucaj , ma neću ja daj ti?!

  • GARFILD 21.04.2014.

    Konačno Andijaševiću crveni

  • GARFILD 21.04.2014.

    Sudac se raspravlja sa Tudorom umjesto da mu stisne crveni karton i stjera ga na tribine

Komentiraj...
Vidi sve komentare