To je to što me zanima!

Hajdukov Hrvoje Milić odgodio medeni mjesec zbog boksanja

PRIPREME Vježbam na Blidinju, neke vježbe i na 2000 metara. Čak i boksam, što je dobro za rad nogu i ruku. Želim što spremniji doći na prozivku, kaže Hrvoje Milić
Vidi originalni članak

Ako postoji idealno mjesto za pripreme nogometaša Hajduka, onda je to svakako Blidinje, park prirode smješten između 'hajdučkih vrleti' Čvrsnice i Vran planine u Hercegovini. Tu su se, legende kažu, krili najpoznatiji hajduci, a tu je uvodni dio priprema za proljeće odradio i Hrvoje Milić.

- Nije mi prvi, vjerujem ni zadnji put da sam ovdje s kondicijskim trenerom Lukom Milanovićem, kojeg sam upoznao u reprezentaciji. Svidjelo mi se kako radi i od tada uspješno surađujemo - otkrio nam je Milić i dodao:

- U sedam dana odradili smo 12 treninga preventive od ozljeda, trčanja i snage. Dio i na gotovo 2000 metara nadmorske visine. Nakon popodnevnih treninga na programu je bio i boks, koji je sjajan za rad nogu, ali i vježbe ramena i ruku. Želim što spremniji doći na pripreme Hajduka, kako bih bio maksimalno spreman za drugi dio sezone. Od prve utakmice sa Slaven Belupom želim se nametnuti i za reprezentaciju. U Hajduk sam se vratio zbog ljubavi prema klubu, ali i da bih bio na oku izbornika, jer želim otići na Euro.

Hrvoja uskoro čeka i vjenčanje s dugogodišnjom djevojkom Ivanom.

- Momačku večer sam odradio prije Blidinja, a medeni mjesec smo odgodili, ja se nadam do iza Eura. Supruga Ivana je gotovo sve pripreme sama morala odraditi, jer sam ja bio na Blidinju, a odmah nakon vjenčanja dolazim na prozivku Hajduka.

Za Hrvoja bi ovo proljeće moglo biti za pamćenje.

- Najprije vjenčanje, potom, nadam se i dobra polusezona u dresu Hajduka i reprezentacije, također i odlazak na Euro te kao kruna svega, jedan pravi transfer, iz kojega ćemo profitirati i Hajduk i ja. Prilika je tu, ako budem zdrav, uz malo sreće ću je i iskoristiti. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • shoogy-woogy 04.01.2016.

    Jel Milic hrvat? Jel prosao sve malde reprezentacije? Dali je bio pozvan u "vatrene", prije odlaska u Rusiju? Kakav je to sportas koji nema cilj,, koji neradi na sebi da bi taj cilj dostigao?? Zar Cacic nije rekao da ce igrati samo najbolji ? U cem je problem?? Aaaaaa .. Slavonac dosao do "bre repke" iz Pule,igra u Hajduku ! Ajmoo pljuc :::: PLJUC:: PLJUC- pljuc-pljuc, zivio Index !! uupsss... 24 casa.rs.. uupsss, ma tamo neki anti Hrvatski portal ! Jbg ni Svrbi nas nisu vise mrzili 91-ve !!!

  • Dalmacija u srcu 04.01.2016.

    Ako ima pravde Strinić i Milić će bit na popisu, sigurno su bolji od tamo nekih Pivarića, Leovaca, Pranjića i ostalih tintilinića.

  • Dičkin Pim 04.01.2016.

    nebrini,cekat ce te ona ipak mozda neku lovicu ugrabis pa usput soping da obavi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare