To je to što me zanima!

Hajdukov Mamić: Tommy će uskočiti ne bude li transfera

POZAJMICE Hajduk je 2015. godinu završio u plusu, no financijski problemi neće biti riješeni dok se ne realizira jedan transfer. Hajduk mora vratiti 15 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Poslovanje Hajduka napokon je dovedeno u red, nema više kostura iz ormara , točno se zna koliko je i kome Hajduk dužan, a najveća dospjela potraživanja su pozajmnice Konzuma i Izvor osiguranja od po 7,5 milijuna kuna.

Iako vjerovnici Hajduku trenutačno ne zavrću ruke i inzistiraju na hitnoj naplati, jer pozajmnice se niti ne mogu prisilno naplatiti, obaveze su tu, i do kraja tjedna bi Hajdukov Nadzorni odbor morao dati odgovor kako i kada će ih riješiti.

- To su poznate obaveze i vjerujem da ćemo ih riješiti do ožujka. Ako ne zaradom od transfera igrača u ovom prijelaznom roku, onda ćemo pronaći neko drugo rješenje - kazao nam je Zoran Mamić, član NO Hajduka i sin vlasnika tvrtke Tommy, najvećeg sponzora i najvećeg pojedinačnog dioničara Hajduka.

- Privatno sam već kontaktirao gospodu Todorića i Andabaka, oni nas ne požuruju, no pozajmnice se moraju vratiti. Ako bude potrebno, mi ćemo garantirati, a zatreba li i isplatiti pozajmnice - najavio je Hajdukov Mamić i dodao:

- Pomažemo Hajduku koliko je god to moguće, a uskoro ćemo i službeno potpisati sporazum o suradnji s udrugom Naš Hajduk . Naime, mi i ljudi iz udruge imamo identičan cilj, financijski stabilan i rezultatski uspješan Hajduk s punim tribinama zadovoljnih navijača.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • bbbdado 10.01.2016.

    Mislite li da će vam Tommy dat novce na lijepe oči ? Nemojte bit naivni sve se plaća , prilikom transfera

  • mestar 10.01.2016.

    Jesam zato da se uvede red u drzavi pa i u nogometu.Nikad nisam bio niciji clan, ali kad je Torcida pokrenula akciju uclanjivanja u Hajduk da na neki nacin pomognem uclanio sam sebe i nagovorio poznanike da se uclane i pomognu Hajduku i Hrvatskoj djeci koji imaju nogometni talent da imaju normalne uvjete za trening i napredovanje i to bas u NH drugog izbora nije ni bilo........Posto dobro poznam balkanski mentalitet uclanio sam se iako mi je nesto govorilo da ce zavrsit bas kako je zavrsilo. Kako bi to bilo na brdovitom Balkanu kad bi se radilo posteno i u interesu svih, navijaca..... Neko vrijeme sam mislio da ce otic lalici, ljubise, brbljici i da ce se nesto promjenit ali poslije zadnjih izbora za NO i natjecaj za presidenta, vidim da sam trebao poslust moju savjest i ne petljat se u taj rat izmedu dvije grupice koje iskoristavaju Hajduka za svoje prljave poslove.

  • daxi21 10.01.2016.

    u ovoj prici mi je jedino zao obitelj Mamic koja ce ispast da zeli nesto se okoristit od hajduka a jedni od najcistijis poduzetnika u hrvatskoj.U splitu nema kome nisu pomogli u sportu.u mali balun 2 milijuna kuna ulazu godisnje,zenski balun,kosarka.a to su sportovi koji su ne profitabilni osim kao neke reklame.ali ja vjerujem da bez nje ne bi propali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare