To je to što me zanima!

Hajdukov mađarski napadač na hrvatskom zahvalio navijačima

Prošli put uspio sam se oporaviti iz ovakve situacije bez vas... Ali sada, siguran sam da će mi biti puno lakše jer imam novu obitelj - moj Klub i naše navijače koji stoje iza mene, napisao je Marko Futacs
Vidi originalni članak

Dobar dan prijatelji! Prije svega, želim vam zahvaliti na srdačnim porukama podrške koje mi daju veliku snagu i olakšavaju mi put povratka na travnjak, napisao je Marko Futacs na Instagramu.

Hajdukov napadač i najbolji strijelac HNL-a prošle sezone ozlijedio se na derbiju u Maksimiru. Joan Carrillo uveo ga je u drugom poluvremenu, ali 15 minuta prije kraja, u duelu s Filipom Benkovićem nezgodno je doskočio na koljeno.

Dijagnoza je jako loša, potrgao je prednji križni ligament i čeka ga višemjesečni oporavak.

- Kao što znate, ovo je za mene vrlo teško razdoblje. Prošli put uspio sam bez vas... Ali sada, siguran sam da će mi biti puno puno lakše jer imam novu obitelj - moj Klub i naše navijače koji stoje iza mene! Ove poruke će me svakodnevno podsjećati koliko jaku ''vojsku'' imam uz sebe i radit ću što jače da vas ponovo učinim ponosnim. Hvala svima! Hajduk živi vječno - dodao je Futacs.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Exterminator 09.08.2017.

    Ja bi u znak zahvalnosti ovom igraču ostavio upražnjeno mjesto u napadu dok se on ne oporavi ,, ono iz dišpeta

  • danec 08.08.2017.

    Vrati se još jači Marko. Dat će Bog. Sjajan si momak i nogometaš. Dinamo svetinja.

  • mihic82 08.08.2017.

    Pisala Mirta Šurjak... eto je on naučio rečenica kao Prije svega,

Komentiraj...
Vidi sve komentare