To je to što me zanima!

Hajdukovci i splitski novinari skupili su čak 42 doze krvi...

Splitski sportski novinari u suradnji s Hajdukom skupili su 42 doze krvi, a trojici igrača koji su u tekućoj sezoni imali najkorektniji odnos prema medijima i javnosti uručena su posebna priznanja...
Vidi originalni članak

Danas je u Press salonu na Poljudu bilo živo, održana je osma po redu akcija dobrovoljnog darivanja krvi, koju po tradiciji svake godine uoči ljetne sezone u suradnji s HNK Hajduk i Crvenim križem organizira grupa splitskih sportskih novinara '4N'. 

I ne samo da je bilo živo, nego i uspješno, tijekom akcije prikupljene su 42 doze krvi, čime su splitski humanitarci preskočili brojku od 300 darovanih doza. Za sve darivatelje osigurali su obroke okrijepe i piće te vrijedne poklon pakete sponzora, a posebne poklone dobili su najmlađi darivatelji, sedmoro onih koji su dali krv po prvi puta dobili su uz to i prigodne setove čaša.

Najsretniji darivatelj Mario Šetka, otišao je kući s dresom Ardiana Ismajlija, a posebnu nagradu i dres Hajduka dobio je Mahmud Radasić - Maki, koji je na današnjoj akciji 125. put darovao krv. Akciju su dolaskom i aktivnim davanjem podržali brojni poznati sportaši, Olimpijci, čelnici i zaposlenici Hajduka poput Milivoja Bebića, Denija Lušića, Josipa Reića, Anđela Šetke, Renca Posinkovića, Zlatka Vujovića, Marina Brbića...

- Čestitam organizatorima na trudu i upornosti, nije lako organizirati ni jednu, a kamo li osam ovako uspješnih akcija. Nadam se da se vidimo i sljedeće godine - kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić. 

U sklopu akcije splitski su sportski novinari stalno akreditirani za utakmice Hajduka uručili i posebna priznanja trojici igrača, Domagoju Bradariću, Stanku Juriću i Jairu de Macedu da Silvi, zbog njihovog korektnog odnosa prema medijima, odnosno navijačima Hajduka i javnosti. Njima su uručene uokvirene fotografije velikog formata te knjige 'Najveći kapetan' s posvetom kao trajna uspomena.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • BILI KMEČAVAC 23.05.2019.

    Tu krv treba detaljno testirat na razne supstance

  • Mozak 23.05.2019.

    Pohvalno ! Priča se da su i dinamovci i zagrebački novinari skupili 42 doze...ali pive, i otišli u pravcu Međugorja !

  • petro3338 23.05.2019.

    Zato igraju svamu urakmicu kao da u njima nema kapi krvi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare