To je to što me zanima!

Hajdukovci moraju igrati, Kramarić plače na telefon

Izbornik U-19 reprezentacije Ivica Grnja prvo se obrušio na Vukušića i Tičinovića. Potom ih je uvrstio u momčad, i to nakon navodnih pritisaka
Vidi originalni članak

Hrvatska mlada U-19 reprezentacija igra polufinale Europskog prvenstva u nogometu. U utorak će s druge strane stajati domaćini Francuzi, a u taboru Ivice Grnje pravi problemi. Pritisci raznih menadžera o tome tko mora igrati mogli bi destabilizirati momčad i uništiti sav trud koji su ovi mladići postigli.
Počelo je već u prvom kolu. Izbornik Ivica Grnja u prvi sastav nije uvrstio dvojicu Hajdukovih igrača Antu Vukušića i Marija Tičinovića. Oni su se pobunili, a Grnja im je poručio da se "smire".
- Vukušić se buni što je Maglica ispred njega, a zaboravlja da je taj Maglica bio najbolji strijelac u kvalifikacijama. U to je vrijeme Vukušić javljao da je ozlijeđen. Što sad on misli? - rekao je Grnja.
- A Tičinović? Mi smo ga izvadili iz mrtvih, klub ga nije vodio na pripreme, a on se buni? Zašto? Misli da je bolji od, primjerice, Kramarića? - ljutito je pričao Grnja nakon pobune Hajdukovaca.
A onda veliki prekoret. Došla je utakmica protiv Italije i u prvoj su momčadi bili i Ante Vukušić i Mario Tičinović.
- "Zovu me neki iz Splita da Vukušić i Tičinović moraju igrati" - to je rekao Grnja igračima na sastanku. Pa to je izvan svake pameti - rekao je za Jutarnji list otac Andreja Kramarića, Dinamovog napadača kojeg je Grnja ostavio na klupi.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • MARADONA 26.07.2010.

    oko ceg se sve nogomet nateze...neka igra onaj koji je bolji cekaj malo jel vam stalo da budete prvaci ili ko ce igrati?? pa pogledajte spanjlsku repku fabeergas im je na klupi...a prvaci su bili...

  • lexaurin 26.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Harun32 26.07.2010.

    Znaju oni da kad su na klupi niko ih nece primijetiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare