To je to što me zanima!

Hajdukovci posjetili mjesto gdje je nastala ideja o začetku kluba

Niz sastanaka u češkoj prijestolnici okončan je s čelnim ljudima Sparte Prag gdje funkciju sportskog direktora obavlja bivši legendarni igrač i češki reprezentativac Tomáš Rosický
Vidi originalni članak

Predsjednik Uprave Lukša Jakobušić, sportski direktor Mindaugas Nikoličius te voditelj Akademije HNK Hajduk “Luka Kaliterna” Boro Primorac boravili su u Pragu i odradili nekoliko poslovnih sastanka zajedno s g. Radimom Haluzom i g. Goranom Đurićem, članovima Uprave sponzora i partnera, tvrtke SuperSport, čiji su vlasnici češki poslovni ljudi. Uzvratni posjet dogovoren je u tjednu uoči finala Kupa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čelnici Hajduka iskoristili su poslovni boravak u Pragu i za posjet legendarnoj pivnici "U Fleku", mjestu gdje se začela sama ideja o osnivanju Hajduka.

Niz sastanaka u češkoj prijestolnici okončan je s čelnim ljudima Sparte Prag gdje funkciju sportskog direktora obavlja bivši legendarni igrač i češki reprezentativac Tomáš Rosický. Razveselio se Rosicky kada je ugledao svog bivšeg trenera u Arsenalu, Boru Primorca koji mu je tom prigodom poklonio novi bijeli Hajdukov dres za osmogodišnjeg sina. Razgovaralo se o brojnim tematikama unutar sportskih segmenta obaju klubova, posebno vezanih uz prvu momčad i Akademiju gdje postoji prostora za širi vid suradnje. 

TRENER ŠIBENIKA ZA 24SATA Računica: Da, istina je. Navijači su me dočekali nakon treninga i htjeli da na Dinamo idu juniori!

Čelni ljudi bili su gosti i na prvenstvenom susretu češke lige Sparta Prag - Slovacko.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Zagreb1976 13.05.2022.

    Hahahaaa hahahaaa pa srbi su u Pragu dali ime Hajduk da bude zauvijek srboturski 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • ujo5 12.05.2022.

    Rosycki vrime je

  • pile2244 12.05.2022.

    Klub neka se Hajduk zove i vjrcno ce da postoji nema mjenjat ime kako se kome digne.Hvala ti mama sta si me rodila kao navija a Hajduka. Živio jos dugo dugo🥂

Komentiraj...
Vidi sve komentare