To je to što me zanima!

Hajdukovci preokretom do slavlja nad drugoligašem...

U 28. minuti Hajduk je poveo golom Livaje koji je zabio lijevom noge sa ruba kaznenog prostora. Samo sedam minuta poslije rezultat je poravnat
Vidi originalni članak

Drugoligaš Junak pružio je dobar otpor Hajduku, ali splitska momčad ipak je s 3-2 pobijedila u prijateljskoj utakmici u Sinju pred tisuću gledatelja. U 28. minuti Hajduk je poveo golom Livaje lijevom noge s ruba kaznenog prostora. Samo sedam minuta poslije već je bilo 1-1, izjednačio je Midenjak. Na poluvrijeme Junak odlazi s prednošću, a iz slobodnog udarca sa 17 metara pogodio je Poljak. U drugom poluvremenu Splićani su ipak osvjetlali obraz. Autogolom Matasa su izjednačili već u 60. minuti, da bi 10. minuta prije kraja gol za pobjedu postigao Tomasov. Bili alibi možda imaju u vrlo blatnjavom i za igru teškom terenu. Prvo poluvrijeme počeli su: Subašić, Oremuš, Maloča, J. Buljat, Strinić, Lendrić, Skoko, Cernat, Čop, Ahmad, Livaja, a u drugom je izašla kompletna 'druga' postava predvođena Ibričićem i Anasom Sharbinijem. Momčad su vodili Joško Španjić i Igor Tudor.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • HRVATICA_3 10.02.2010.

    Čuj ovo, u članku piše da su hajdukovci možda loše odigrali zbog blatnjavog terena,a ja se pitam šta ovoj drugoj momčadi teren nije bio blatnjav.

  • taurus1986_1 10.02.2010.

    Daj više vlajčići poduzmite nesto kako van se da ovu bjedu gledat,cili splitski sport je opljačkan i bačen na dno,daj posčnite nesto radit zar van nije dosta?!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare