To je to što me zanima!

Hajdukovci uoči Osijeka dobili sve plaće nakon čak 5 godina

Igračima Hajduka uoči utakmice protiv Osijeka isplaćene su sve plaće pa će u svlačionici biti razloga za bolju atmosferu iako će opet izaći na Poljud bez publike
Vidi originalni članak

U nekim sretnijim vremenima vijest da su nogometašima isplaćene na vrijeme sve plaće ne bi bila vijest, no kad je Hajduk u pitanju, doista je rijetkost da je tomu tako.

Uoči utakmice s Osijekom igračima su isplaćeni svi zaostaci koji su se vukli mjesecima, pa će i atmosfera uoči večerašnje utakmice protiv Osijeka u 19 sati biti barem malo bolja, ako uopće može biti dobre atmosfere na utakmici bez gledatelja.

Zadnji put Splićani su bili u ovakvoj situaciji prije pet godina, kad su nakon preoblikovanja primanja bila redovita, no s vremenom se taj lijepi običaj izgubio.

Dobre su vijesti i za Dantea Stipicu koji je operirao križne ligamente desnog koljena te će njegova rehabilitacija potrajati tijekom cijelog proljeća. Rezerva Lovri Kaliniću tako će još neko vrijeme ostati mladi Fabjan Tomić (19).

Protiv "bijelo-plavih" trener Tudor neće moći računati ni na Milovića i Anđelkovića (kartoni) te Maglicu, Sušića i Vukovića (ozljede).

Idi na 24sata

Komentari 139

  • jele112 09.11.2014.

    Svaka čast ovim dečkima! I bez plaće oni su na 3. mjestu u HNL-u! Respect!!

  • sala 09.11.2014.

    crni fondovi

  • hyndai 08.11.2014.

    A jesu li uplatili ratu kredita koju su dužni gradu?Nisu!A jesu li čistačice i ostali radnici dobili plaću?Nisu!Lopovska posla se nastavljaju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare