To je to što me zanima!

Hajdukovi juniori s navijačima slavili povijesnu pobjedu, City se divi čudesnoj atmosferi...

Unatoč tome što je utakmica počela u rano poslijepodne, privukla je više od 10 tisuća ljudi, a domaći navijači stvorili su glasnu atmosferu punu podrške, piše u izvještaju na stranicama engleskog kluba
Vidi originalni članak

Prvi put u karijeri juniori Hajduka i Manchester Cityja zaigrali su u takvoj atmosferi. Orila se pjesma s poljudskog sjevera svih 90 minuta, a na utakmici juniora više od osam tisuća gledatelja. Atmosfera kakvu sanjaju i HNL prvoligaši...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U takvom veličanstvenom ambijentu Poljuda i uz gromoglasni huk s tribina, 'bili tići' napravili su senzaciju pobijedivši City u osmini finala Lige prvaka mladih (2-1). Zabijali su Roko Brajković i Mate Antunović za erupciju oduševljenja na Poljudu, a jedini gol za goste zabio je Bobb.

Atmosfera za pamćenje 

Kada je sudac posljednji put puhnuo u zviždaljku, nastao je delirij na Poljudu. Igrači su skakali jedni drugima u zagrljaj, a navijači su bili izvan sebe. Trener Marijan Budimir je pohrlio sa svojim igračima do sjevera Poljuda gdje su zapjevali s igračima. Napravili su i krug oko Poljuda, zahvalili se gledateljima na podršci i uživali u trenutku. Bio je to dan za pamćenje, definitivno utakmica života za ove mladiće koji će sredinom ožujka protiv Borussije Dortmund igrati za polufinale Lige prvaka.

Čudesna atmosfera na Poljudu oduševila je i goste iz Manchestera. Nije im bilo jasno da je ovako nešto moguće na utakmici juniora.

- Željno iščekivani ogled osmine finala između aktualnog hrvatskog i engleskog prvaka bio je uprizoren na Hajdukovom veličanstvenom i atmosferičnom stadionu Poljud, smještenom u srcu Splita, pored Jadranskog mora. Unatoč tome što je utakmica počela u rano poslijepodne, privukla je više od 10 tisuća ljudi, a domaći navijači stvorili su glasnu atmosferu punu podrške. Za Cityjeve mladiće bio je to jedinstven test, u svakom smislu te riječi, ali test koji je ključan dio razvoja i učenja snaga Briana Barry-Murphyja - piše u izvještaju utakmice na stranici Manchester Cityja.

Pa koliko god City bio bogat i imao najbolje moguće uvjete, njihovi klinci imali su priliku vidjeti da novac ipak ne može kupiti sve. Ljubav, emociju i strast prema grbu kojeg nosiš na prsima. U suštini cijele priče, zbog toga se i igra nogomet. Ili barem se nekada igrao....

Idi na 24sata

Komentari 58

  • antitovar **_240 01.03.2023.

    Zbog jedne ljubavi s kojon se rodimo koja ne prestaje zivot ti postane i ne mozes bez nje Volin te Hajduce od kad znan za sebe i nakon pobjede i kad ti ne ide uvijek san uz tebe Kazu mi da san lud da trosin zivot uzalud grlo, zivce, sve i noci besane ne mogu drukcije Moji snovi, zelje sve za tebe su vezane zato igraj ti prvak postani snove mi ostvari To sto trazin od tebe nisu cak ni pobjede samo srce to to je hajducko svima poznato Jednon kada ostarin i zadnji put te pozdravin umrijet cu ti ja a ti nikada to vec sva'ko zna Tu na tvome sjeveru odakle te bodrin ja neka nova ce lica stajati iste zelje imati Volin te Hajduce!!!

  • antitovar **_240 01.03.2023.

    samo HAJDUK

  • antitovar **_240 01.03.2023.

    Dalmacijo, evo sam se vrati ti si moj cvit, plavog mora mati Malo pjevam, malo sviram i polako tetoviram tvoje ime u srcu onog dana kad sam posa sinje more sve sam prosa samo na te sam mislija A ti imas sve na svijetu ja sam ludjak u kompletu s prvim vitrom vratit cu se ja neka tvoja ljubav ceka ludo srce iz daleka pjesmu ovu koju pjevam ja Ref. Dalmacijo, moja ruzo procvala Dalmacijo, sva od zlata i bisera Dalmacijo, pismu tebi pivam ja pismu o ljubavi s juga i sjevera TORCIDA GRANA !!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare