To je to što me zanima!

Hajduk je i ove sezone u jednoj kategoriji uvjerljivo ispred svih

Splićane je ove sezone na Poljudu pratilo u prosjeku 24 tisuće gledatelja, a ukupno je Hajduk na svim utakmicama prosječno gledalo 15 i pol tisuća ljudi, što je uvjerljivo najviše u cijeloj ligi
Vidi originalni članak

Prvi krug prvenstva je iza nas, a Hajduk praktički od prvog kola drži čelno mjesto HNL-a. Navijači 'bilih' bi sve dali da ista slika bude i nakon 36. kola. Na takvo što morat će se strpjeti jer sezona je duga, ali već sada možemo sa sigurnošću reći kako će Hajduk u jednoj rubrici i ove sezone biti najbolji u HNL-u. A to je, naravno, broj gledatelja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na službenoj stranici HNL-a osvanuli su podaci o posjećenosti stadiona u prvih devet kola. Splićani su ove sezone na Poljudu odigrali četiri utakmice, na čak tri tribine su bile gotovo rasprodane, a za tri dana na ponos Dalmacije stiže Dinamo na najveći hrvatski derb u 10. kolu HNL-a, koji je već odavno rasprodan. No, i kada ne igra u Splitu, Hajduk već tradicionalno puni i stadione diljem Hrvatske.

Splićane je ove sezone na Poljudu pratilo u prosjeku 24 tisuće gledatelja, a ukupno je Hajduk na svim utakmicama prosječno gledalo 15 i pol tisuća ljudi. 

Na drugom mjestu je Rijeka koju je na Rujevici u prosjeku gledalo pet i pol tisuća ljudi, dok je je ukupna brojka 8800. Veliki obol u tome dao je Jadranski derbi na Poljudu koji je bio rasprodan. Na trećem mjestu nalazi se hrvatski prvak Dinamo s prosjekom od 7785 gledatelja na Maksimir, a prosjek na svim stadionima je 7300. Ta brojka još malo će se pojačati u nedjelju kada 'modri' gostuju na Poljudu.

Najveća utakmica hrvatskog sporta iščekuje se danima, a Poljud je rasprodan šest dana uoči početnog udarca. Atmosfera će, već tradicionalno, biti za pamćenje, a nadamo se da ni igrači, glavni akteri, neće razočarati.

 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • zera 29.09.2023.

    Dinamo ili ti ga Građanski je najveća sramota za hrvatski nooimet. Osnovani 1945 a imaju više od 100 godina. Onda ne možeš biti Dinamo onda si Građanski.

  • TimbTomb 29.09.2023.

    Ma ajduk ce uskoro imati i milijun clanova a Poljud ce prosirit na 125 tisuca🤦‍♂️

  • zagorac2 29.09.2023.

    u rubrici gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare