To je to što me zanima!

Hajduku kazna, a Vučeviću i Vučku prijava zbog vrijeđanja

Nakon prijave osječkog suca Ljubičića protiv Gorana Vučevića i Jurice Vučka, zbog nesportskog ponašanja i vrijeđanja sudaca, disciplinski sudac zatražio je očitovanja
Vidi originalni članak

Otvaranje 24. sezone HNL-a zadalo je 'hrpu posla' i disciplinskom sucu Krešimiru Vlajčeviću koji je donio odluke o individualnom i klupskom kažnjavanju. Tako je s po jednom utakmicom zabrane igranja i 3.000 kuna kaznio igrače Vedrana Ješea (Zadar) i Slavka Bralića (Osijek) zbog isključenja na utakmicama prvog kola (oba su isključena zbog dvije opomene), a zbog nesportskog ponašanja momčadi na utakmicama 1. kola novčanim kaznama u iznosu od po 5.000 kuna kažnjeni su HNK Hajduk (5 opomena na utakmici Hajduk-Istra 1961) i NK Zadar (5 opomena i jedno isključenje na utakmici Zadar-Split). 

Nakon prijave osječkog suca Domagoja Ljubičića protiv sportskog direktora Hajduka, Gorana Vučevića, i predstavnika kluba, Jurice Vučka, zbog nesportskog ponašanja i vrijeđanja sudaca po završetku utakmice Hajduk-Istra 1961, disciplinski sudac zatražio je 'očitovanja koja se trebaju dostaviti u roku od 48 sati'.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • Nokia N8 23.07.2014.

    propadnite više

  • Firefox_1 23.07.2014.

    Ako je ova uprava Hajduka sposobna, neka sada kada prodaju Sušića u Tursku, vrate Vukušića i N. Kranjčara, možda i Srnu, a ne da samo doslovno skidaju gaće pred sucima.

  • ččč 23.07.2014.

    5000 kuna za kartone?A kad će kazna za to šta smo imali preko 15 udaraca protiv Istre...

Komentiraj...
Vidi sve komentare