To je to što me zanima!

Hajduku ni klasa kao Hugo ne pomaže: Carrillo, to ne valja...

Umjesto da na krilima odličnih navijača Poljud pretvori u neosvojivu tvrđavu napadačkim nogometom, Hajduk jako oscilira. Ne promijeni li se nešto ubrzo, bit će to nova promašena sezona
Vidi originalni članak

Lokomotiva je na Poljudu otkrila gotovo sve slabosti Hajduka. Dvije čiste kontre koje su izborili, po jedna u svakom poluvremenu, s pogreškama na sredini terena, to se ozbiljnoj momčadi kao što je Hajduk ne bi smjelo događati. Zvižduci s tribina govorili su sami za sebe...

Remi na Poljudu (2-2) u nedjeljnoj utakmici 10. kola HNL-a na kraju stoga ne bi trebao biti neuspjeh za "bile". Jest ako ste bili među malobrojnim navijačima splitskog kluba koji su vjerovali kako mogu okrenuti sezonu i uključiti se u borbu za naslov, no svakom objektivnom promatraču već neko vrijeme jasno je kako je takav rasplet - nemoguć.

Sreća Carrillova što u momčadi ima klasu kao što je Hugo Almeida koji je protiv Rijeke prošli vikend pobrao zvižduke nakon doista skromne predstave. Iako nije bio potpuno spreman, napravio je razliku u završnih 20-ak minuta, postigavši gol tek 30 sekundi nakon što ga je Španjolac ubacio u igru. Lako moguće - iz zaleđa?!

Pa kad je takav Hajduk na krilima portugalskog golgetera stigao i do drugog gola - u 90. minuti - morao bi znati kako stati na loptu i sačuvati teško stečenu prednost i preokret nakon majstorskog gola Ivana Krstanovića i dubinske lopte Karačića iz 65. minute.

Zagrepčani su pokazali koliko su gladni uspjeha na Poljudu, mjesta gdje su dosad ostvarili tek jednu pobjedu, i to davne 2012. "Grizli" su do posljednje sekunde i zasluženo došli do boda. A lako su mogli i do sva tri.

Ako je nakon poraza u Gradskom vrtu Hajduk bio na prekretnici zbog nadolazećih pet domaćih prvenstvenih utakmica u nizu, nakon kojih će se vidjeti je li ova momčad pravi kapacitet za visoke ciljeve i Ligu prvaka, što je potajno priželjkivao Carrillo, onda je nakon svega jednoga osvojenog boda iz dvije od tih pet utakmica sasvim izgledno kako će Hajduku, ne dođe li do velikog zaokreta u igri, možda i promjene trenera, borba za treće mjesto ponovno biti - realnost.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • bbbdado 25.09.2017.

    Ili jesmo ili nismo za 4 - 5 mjesto

  • Firefox_1 25.09.2017.

    Nije mi jasno gdje su do sada bili navijači? Pa tko to u Hajduku vodi sportsku politiku? Doveli igrače lošije od prije 2 - 3 sezone i oni bi naslov, pa tko je tu lud??

  • južnijeTužnije 25.09.2017.

    sada je Hugo klasa,prošlo kolo je bio nezainteresirano drvo,daj se dogovorite koji vjetar puše,kako god,jadni ste

Komentiraj...
Vidi sve komentare