To je to što me zanima!

Hajduku oduzeli bodove, Brbić dobio godinu dana suspenzije

Hajduku su zbog neodigranog derbija na Maksimiru protiv Dinama oduzeli tri boda. Predsjednik Marin Brbić i četiri člana Nadzornog odbora dobili su godinu dana kazne
Vidi originalni članak

Disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević odrezao je dosad najveću kaznu u povijesti hrvatske lige. Radi se o kazni Hajduku čiji su igrači odbili igrati derbi.

Za neodigrani derbi u Maksimiru Vlajčević je kaznio Hajduk oduzimanjem tri boda, predsjednik kluba Marin Brbić i četiri člana Nadzornog odbora splitskog kluba, Ljubo Pavasović - Visković, Vjekoslav Hrabar, Ante Majić i Nikola Koceić - Bilan, dobili su godinu dana zabrane rada u nogometu.

Dalibor Urukalović/PIXSELL

Hajdukovi igrači, početnih 11 koji su bili u zapisniku utakmice protiv Dinama, dobili su svaki po 3000 kuna kazne. Vlajčević je odbacio postupak protiv Igora Tudora, sportskog direktora Gorana Vučevića i tehničkog tajnika Krešimira Mikulandre. 

Idi na 24sata

Komentari 443

  • gec51 19.12.2014.

    Hajduk mora od svojih juniora i iz svoje regije stvoriti jakoga Hajduka,strpljivo raditi na tome putu,jer drugog nema .Kmeče i plaču slabi ,neizlazak na utakmicu je neviđen promašaj.

  • ivanchica59 19.12.2014.

    malo su i dobili

  • gospic1 19.12.2014.

    Vlaicevic---Mamic ----------------Koliko kazniti Hajduk ???????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare