To je to što me zanima!

Hajduku 'zeleno svjetlo' Uefe: Moći će nastupati u Europi...

Uefa je odbacila "slučaj Hajduk'', odnosno, utvrdila kako smo ispunili sve stavke financijskog fair-playa te nema razloga da nam se ne izda licenca, kaže Marin Brbić
Vidi originalni članak

Dobre vijesti za Hajduk stigle su iz krovne kuće europskog nogometa u Nyonu. Uefa je potvrdila kako je Hajduk ispunio sve stavke ''financijskog fair-playa'', te će dobiti licencu za nastup u europskim ogledima sljedeće godine.

- Precizno rečeno, Uefa je odbacila "slučaj Hajduk'', odnosno, utvrdila kako smo ispunili sve stavke financijskog fair-playa te nema razloga da nam se ne izda licenca za nastup u Europi sljedeće godine - kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić, koji je i očekivao ovakav ishod.

- Situacija u Hajduku i dalje je ozbiljna, no svakim danom idemo naprijed. Lani smo imali puno problema da bi ispunili stroge zahtjeve Uefe, ove godine smo to riješili bez problema. Sad nam još preostaje izboriti plasman u Europu na zelenom terenu - zaključio je predsjednik Hajduka.


Idi na 24sata

Komentari 14

  • strmi007 22.11.2013.

    Cek,to za Europu?el znaju šta je to

  • TamnaZvijezda 21.11.2013.

    Što je vama? Mamić je sada kao ranjena zvijer, bliži mu se kraj, i kada bi Hajduk pobijedio u Maximiru, to bi mu bio "zadnji čavao u lijesu". Budite sigurni da ništa nije prepustio slučaju.

  • bembara 21.11.2013.

    E sad je samo pitanje ,,,,,a kad će to biti!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare