To je to što me zanima!

Hakiraj mi transparent: City je predstavio čari digitalnog doba

Manchester City je pobjedom protiv Leicestera (1-0) ostao na prvom mjestu Premiershipa na krilima punog Etihada na kojem su predstavljeni digitalni transparenti podrške klubu
Vidi originalni članak

'Čari modernog nogometa' još su jednom razočarale ljubitelje ovog sporta. Manchester City suvereno korača prema tituli prvaka Engleske, a ove sezone u ligu imaju izrazito visoku popunjenost stadiona na utakmicama. No, netko iz vrha kluba stigao je na ideju kako će neke od najpoznatijih transparenata 'izvjesiti' na ekranima.

Izazvalo je to gađenje mnogih navijača diljem svijeta, a time je samo još dao povoda ostalim navijačima da fanovima Cityja prilijepe etiketu 'plastičnih'. No, bilo je i onih koji su se držali starih navika i ponosno istaknuli svoje krpe u vrijednoj pobjedi 'građana' protiv 'lisica'.

Bilo kako bilo, 'građani' su trenutno vodeća momčad Premierlige, a to bi mogli ostati i nakon zadnjeg kola. Transparenti su jedan od temelja navijačke kulture i teško da bi išta moglo zamijeniti 'krpe' koje su se ukorijenile u taj folklor. No, ovakve bi stvari trebale ostati upamćene samo kao loš pokušaj.

 Posljednje kolo igra se u nedjelju, 12. svibnja, s početkom u 16 sati. Liverpoolu sad treba pravo malo čudo da bi uzeli trofej Premierlige, a City se želi pobrinuti da do toga ne dođe.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • unknown7 08.05.2019.

    Fun fact, liga im ne dozvoljava vješanje bannera na utakmicama i onda su se sjetili da ih lagano digitalno skeniraju i tako prikazuju na stadionu, bravo za neukog novinara, jeftini poeni..

  • djdnc 07.05.2019.

    Kakav klub takvi navijači...plastični

  • kopic_na_zici 07.05.2019.

    Mogo bi city Vargu zaposlit

Komentiraj...
Vidi sve komentare