To je to što me zanima!

Halilhodžić pozvao igrača pa ga izostavio s popisa: Zaboravio sam da igra lijevom nogom

Dobio sam poziv nogometnog saveza i čak su mi poslali avionsku kartu. Ostao sam šokiran kad sam vidio da moje ime nije na listi igrača. Još uvijek ne znam što se dogodilo, rekao je šokirani igrač Sportinga Feddal
Vidi originalni članak

Maroko će se u dvije utakmice protiv DR Konga 25. i 29. ožujka boriti za plasman na Svjetsko prvenstvo, a izbornik Vahid Halilhodžić za ta dva susreta neće imati na raspolaganju svoja dva najbolja igrača. Igrač Chelseaja Hakim Ziyech te nogometaš Ajaxa Noussair Mazraoui posvađali su se s Halilhodžićem pa jasno poručili da će se vratiti u reprezentaciju tek kada bh. trener ode s klupe.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izborniku Maroku sada se dogodio novi gaf zbog čega bi ga mogao zamrziti još jedan marokanski nogometaš. Naime, član Sportinga Zouhair Feddal je prije nekoliko dana dobio poziv u reprezentaciju. Savez mu je uz to platio i avionsku kartu, ali Halilhodžić ga nije uvrstio na popis. Razlog? Pa nije znao s kojom nogom igra.

- Zaboravio sam da je ljevak. Jesmo li mu poslali avionsku kartu? Ja ću je platiti. Može doći vidjeti obitelj i navijati s tribina sa Soufianeom Rahimijem - rekao je bivši trener Dinama koji u ovome ne vidi nikakav problem.

Njegov potez osudili su marokanski mediji. I nije samo Feddal u pitanju. Soufiane Rahimi iz Al-Aina također je dobio poziv, ali i njegovo ime je nestalo s popisa.

Očekivano, Feddala je šokirala vijest kada je saznao da ipak neće moći pomoći svojoj reprezentaciji u plasmanu na SP. Nije mu jasno što se dogodilo.

- Dobio sam poziv nogometnog saveza i čak su mi poslali avionsku kartu. Ostao sam šokiran kad sam vidio da moje ime nije na listi igrača. Još uvijek ne znam što se dogodilo - rekao je on. 

Ni kriv ni dužan Feddal je tako ostao bez poziva u reprezentaciju. Maroko će bez njega u dva susreta protiv DR Konga pokušati ugrabiti kartu za Katar.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • perijeleti 18.03.2022.

    Kao igrac bio je top kao trener flop

  • debelahladovina 18.03.2022.

    Diletant, cuj nezna kojom nogom igra, mozda neigra nikako nogama nego rukama.

  • juniorx1 18.03.2022.

    Poštujem Vahu ali ovo što radi u Maroku je van svake pameti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare