To je to što me zanima!

Halilović blizu novom velikanu: Sad ga želi portugalska Benfica!

Kako javlja talijanski novinar Gianluca Di Marzio, portugalski klub opasno je zagrizao za hrvatskog veznjaka, a dovesti bi ga mogli relativno jeftino s obzirom da mu je vrijednost tek 1,4 milijuna eura
Vidi originalni članak

Talentirani Alen Halilović mogao bi ponovno promijeniti klub!

POGLEDAJTE VIDEO: Halilović pjeva

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nekada jedna od najvećih nada hrvatskog nogometa trenutačno ima ugovor s Milanom koji traje do lipnja 2021. godine, no 'rossoneri' ga nemaju pretjerano u svojim planovima za budućnost, a zainteresirana je za njega Benfica.

Kako javlja ugledni talijanski novinar Gianluca Di Marzio, portugalski klub opasno je zagrizao za hrvatskog veznjaka, a dovesti bi ga mogli relativno jeftino s obzirom da mu Transfermarkt procjenjuje vrijednost na tek 1,4 milijuna eura.

Tako bi nakon Barcelone i Milana mogao obući dres još jednog europskog velikana.

Halilović je ovu sezonu proveo u Heerenvenu, a ranije je još nastupao za Sporting Gijon, HSV, Las Palmas i Standard Liege. Iza njega je sezona u kojoj je upisao tri gola i 5 asistencija u 26 nastupa za Heerenveen u svim natjecanjima.

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 28.07.2020.

    Guralo te se odkad si ima 9 godina, usadili ti da si Messi u glavi, da nisi iz familije koje jesi danas bi u zupanijskoj ligi igra, novaca si ima i novaca imas, to ti ne znaci puno, al znaj da nikad od tebe igraca, ovo je sve na tudji brk, zahvaljuj menadzerima na transferima i minjaj sredinu svakih 6 miseci, nista bolje zasluzia nisi, nogometni ugljeb.

  • crowal 26.07.2020.

    Svi ga žele, a nitko da ga zadrži

  • Nenad Šajbica 26.07.2020.

    Ovaj mali zna šta je život, pusti loptu samo alkohol i mlade djevojke upitnog morala!!Tako se živi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare