To je to što me zanima!

Halilović i Ćorić u 50 najboljih talenata Football Managera 16.

Engleski Mirror napravio je istraživanje 50 najboljih mladih nogometaša na novom Football Manageru. Između ostalih, na listi su i naši Alen Halilović te Ante Ćorić
Vidi originalni članak

Football Manager već je dugi niz godina najbolja video igre kad je u pitanju simulacija vođenja vlastite momčadi, taktika, razvoj igrača i tako dalje. Cilj video igre je zavladati nogometnim svijetom s jednim klubom, a pritom ne dobiti otkaz na mjestu trenera ili menadžera. Dobrim ulaganjima, pametnim transferima i dobrom klupskom politikom, igrač pokušava ostati na klupi što duže.

Najnovije izdanje zarazne video igre između ostalog donosi pogled na neke od najboljih mladih igrača i po običaju igrica daje fantastičan uvid u moguće nove zvijezde svjetskog nogometa. Engleski Mirror izdvojio je 50 najboljih mladih nogometaša na svijetu, a neki od njih sigurno će se u godinama koje slijede razviti u svjetske nogometne zvijezde. Svoje mjesto u 50 najboljih mladih nogometnih genijalaca našla su i dva hrvatska 'wunderkinda'.

Među 50 najboljih nalaze se Bayernov Pierre-Emile Hojbjerg (20), koji je na posudbi u Schalkeu, Realov Martin Odegaard (16), Milanov golman Gianluigi Donnarumma (16), Stuttgartov Carlos Gruezzo (20) i naši mladi supertalenti Alen Halilović (19) i Ante Ćorić (18). Svi ovi mladi talenti već vrijede nekoliko milijuna eura iako su tek ušli u profesionalne vode nogometa, a s obzirom na detaljno istraživanje ekipe koja radi FM, ne treba čuditi ako će većina spomenutih napraviti velike karijere.

Ostale nogometaše možete pogledati na Mirroru.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Toni1911 16.11.2015.

    ima tko link za skinuti fm 16?

  • Jat Masin 16.11.2015.

    zar ovaj odegard jos igra nogomet ? kao i za mnoge druge iz realove skole vece su mu sanse za postati autolimar nego biti profesionalni igrac nogometa

  • mraka9 16.11.2015.

    ne smijem ni spominjati da sam jednom u kamen ingrad doveo indijca imena malsawmutulanga i osvojio ligu prvaka...:) nije lako osvojiti ligu prvaka, moras 500.puta izlazit pa ulazit :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare