To je to što me zanima!

Halilović je asistirao u porazu Sportinga, Genoa dobila Milan

Nogometaši Sportinga iz Gijóna izgubili su ranonedjeljnu utakmicu šestog kola Primere protiv Betisa 2-1 uz Halilovićevu asistenciju. Neuspješan je opet bio i Milan
Vidi originalni članak

Alen Halilović pružio je novu vrlo dobru partiju za Sporting koji je u Gijónu ugostio Betis. Mladi hrvatski nogometaš ubilježio je drugu asistenciju u petom nastupu u Primeri, no nije bila dovoljna za pozitivan rezultat. Seviljani su pobijedili 2-1.

Počelo je dobro za momčad Abelarda Fernándeza . Halilović je prošao nekoliko igrača po desnom boku i potom proigrao Carlosa Castra Garcíju tražeći dupli pas. Suigrač ga nije razumio, okrenuo se i lijepo pogodio za 1-0.

Domaćin je bio dominantniji, gledano statistički. Imao je više udaraca prema golu, u okvir, kao i veći posjed lopte, no sve to nije bilo dovoljno kako bi sačuvao prednost. Betis je u potpunosti preokrenuo utakmicu u samo 12 minuta nastavka.

Joaquín je izjednačio već u prvoj minuti drugog dijela završivši lijepu kombinaciju koju je započeo Álvaro Cejudo , a nastavio Rubén Castro . Deset minuta potom Antonio Adán ispucao je dugu loptu i poslao u kontru Castra, Isma López promašio je loptu u pokušaju čišćenja, a Castro se sjurio do šesnaesterca i majstorski zabio od prečke u gol.

Porazom je Sporting, koji u sljedećem kolu ide u goste Espanyolu, ostao na 14. poziciji prvenstvene ljestvice, dok je Betis napredovao na deseto mjesto. Andalužani će u sljedeću nedjelju dočekati Rayo Vallecano.

U Italiji su nedjeljni program šestog kola otvorili Genoa i Milan. "Rossoneri" su prekinuli niz od dvije pobjede izgubivši 1-0. Jedini gol na utakmici postigao je Blerim Dzemaili iz slobodnjaka u desetoj minuti, kad je od bloka poslao loptu u mrežu. Milanu je posao dodatno otežao Alessio Romagnoli koji je u 43. minuti dobio drugi žuti karton.

Pogledajte statistiku i grafike utakmice Sporting Gijón-Betis i Genoa-Milan na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • asadadio 27.09.2015.

    Halilović i Messi su tu negdje, čak je Halilović i veći od Messija, za 1centimetar.

  • bang 27.09.2015.

    cop iz malage pozvan,a ne igra u prvoj i ekipa nije zabila nijedan gol još,a igramo s jednom spicom...čemu krcanje napadačima,a krila nam fale.halilović odlično igra u sportingu i prije copa i nažalost moram ovaj put reć kramarića je zaslužio poziv.samo hrabro majstore,ne proglašavaju ga neznalice jednim od najvećih talenata nego stručnjaci

  • classe24 27.09.2015.

    Davno sam pisao da je mali vanserijski talenat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare