Obavijesti

Sport

Komentari 40

Halilović je asistirao u porazu Sportinga, Genoa dobila Milan

Halilović je asistirao u porazu Sportinga, Genoa dobila Milan
2

Nogometaši Sportinga iz Gijóna izgubili su ranonedjeljnu utakmicu šestog kola Primere protiv Betisa 2-1 uz Halilovićevu asistenciju. Neuspješan je opet bio i Milan

VIDEO

Alen Halilović pružio je novu vrlo dobru partiju za Sporting koji je u Gijónu ugostio Betis. Mladi hrvatski nogometaš ubilježio je drugu asistenciju u petom nastupu u Primeri, no nije bila dovoljna za pozitivan rezultat. Seviljani su pobijedili 2-1.

Počelo je dobro za momčad Abelarda Fernándeza . Halilović je prošao nekoliko igrača po desnom boku i potom proigrao Carlosa Castra Garcíju tražeći dupli pas. Suigrač ga nije razumio, okrenuo se i lijepo pogodio za 1-0.

VIDEO

Domaćin je bio dominantniji, gledano statistički. Imao je više udaraca prema golu, u okvir, kao i veći posjed lopte, no sve to nije bilo dovoljno kako bi sačuvao prednost. Betis je u potpunosti preokrenuo utakmicu u samo 12 minuta nastavka.

Joaquín je izjednačio već u prvoj minuti drugog dijela završivši lijepu kombinaciju koju je započeo Álvaro Cejudo , a nastavio Rubén Castro . Deset minuta potom Antonio Adán ispucao je dugu loptu i poslao u kontru Castra, Isma López promašio je loptu u pokušaju čišćenja, a Castro se sjurio do šesnaesterca i majstorski zabio od prečke u gol.

Porazom je Sporting, koji u sljedećem kolu ide u goste Espanyolu, ostao na 14. poziciji prvenstvene ljestvice, dok je Betis napredovao na deseto mjesto. Andalužani će u sljedeću nedjelju dočekati Rayo Vallecano.

U Italiji su nedjeljni program šestog kola otvorili Genoa i Milan. "Rossoneri" su prekinuli niz od dvije pobjede izgubivši 1-0. Jedini gol na utakmici postigao je Blerim Dzemaili iz slobodnjaka u desetoj minuti, kad je od bloka poslao loptu u mrežu. Milanu je posao dodatno otežao Alessio Romagnoli koji je u 43. minuti dobio drugi žuti karton.

Pogledajte statistiku i grafike utakmice Sporting Gijón-Betis i Genoa-Milan na Goalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju