To je to što me zanima!

Halilović osvojio navijače: Žele ga u prvom sastavu Barcelone

Mundo Deportivo raspisao se o Masipu, Adami i Haliloviću kao najvećim dobicima u pobjedi u katalonskom superkupu. Naš 18-godišnjak impresionirao je fanove Barce
Vidi originalni članak

Barcelona je nakon 90 minuta imala 1-1 protiv Espanyola , a u raspucavanju su Ivan Rakitić i Alen Halilović zabili dva od Barcina četiri penala za osvajanje katalonskog superkupa. Mlađi Hrvat zaradio je dodatne pohvale za svoj nastup.

- Halilović je pokazao svoju kvalitetu kojom slobodno može tražiti veću minutažu. A na kraju je hrabro prišao Luisu Enriqueu i tražio da on puca penal, kojeg je i zabio - piše Mundo Deportivo, a još su glasniji navijači Barcelone.

- Vidi se da je još zelen, ali sigurno je kvalitetan - misli jedan od navijača.

- Adama i Halilović već su sad za prvu ekipu, treba im samo malo iskustva u Primeri - dodaje drugi, a zanimljivo je mišljenje vezano uz sankcije za dovođenje pojačanja.

- To što nam je zabranjeno dovoditi igrače moglo bi nam pomoći, da osiguramo dobre ugovore za Ter Stegena, Grimalda, Halilovića, Deulofeua i Tella.

Na igru Halilovića nema nikakvih zamjerki, a najoptimističniji među navijačima dali bi hrvatskom 18-godišnjaku one minute koje trenutačno dobiva prekaljeni Xavi , već od ovog prosinca.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • dubi1953 30.10.2014.

    u Barci će izrasti u igračinu

  • pingvin_4 30.10.2014.

    adama ima dobru tehniku al je sebican u pm ..

  • Jat Masin 30.10.2014.

    Najvise se cudim duze vrijeme upravo sto Adama nije guran u prvi sastav umjesto Munira ili Sandra jer je tek njegovim prikljucivanjem prosle sezone mladoj ekipi ona bila toliko nadmocna za sve ostale u Europi. On je za mene bolji igrac od navedenih,ma puno bolji igrac koji bi igrao vec sada u 80% engleskih premierligasa u prvom sastavu i igrac za kojeg se borilo nekoliko klubova iz Engleske do nedavno kada je sve to odbio i potpisao novi ugovor sa Barcom. Radi se o nevjerojatnom igracu,onom pravom klasicnom krilu koje probija stranu brzinom i driblingom te namjesta sanse napadacima,sad kada je dosao Suarez Adama bi zaista mogao imati mjesto u prvoj ekipi. Ne razumijem ni poteze trenera Barcelone vec par godina,Cesca se uporno guralo na laznu devetku sto nije nikako njegova prirodna pozicija i sada Rafinhu vidjamo na krilu sto je opet potpuno pogresno i za mene neshvatljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare